Ez a 3 csillagjegy jár a legjobban anyagilag a héten a pénzhoroszkóp szerint

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy számára a legkedvezőbb most a pénzhoroszkóp előrejelzése.

2023. május 23., 13:22

Szerző:

Ha kíváncsi arra, kik járnak a legjobban az anyagiak terén ezen a héten, akkor ajánljuk a figyelmébe az alábbiakat, mert a pénzhoroszkóp ezúttal a következő 3 csillagjegyet emeli ki!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy konkrét személy jóvoltából jut egy kis extrapénzhez a Kos ezen a héten a horoszkóp szerint. Persze, az ön szorgalma-tehetsége is kell a dologhoz, plusz egy csomó egyéb körülmény együttállása, de alapvetően lesz egy bizonyos személy, akinek hálás lehet majd ezért az összegért. Ne felejtse el ezt a hálát szavakkal ki is fejezni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Teljesen váratlan forrásból áll pénz a házhoz az Ikrek számára ezen a héten. Ne egy hatalmas összegre számítson, ami egycsapásra megoldja valamennyi problémáját, de egy kis plusz mindig egyértelműen jobb, mint semennyi plusz (vagy ne adj' Isten mínusz).

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ezúttal ön van soron, kedves Nyilas, önnek kedveznek a csillagok. Egy bizonyos felosztandó összegből vagy vagyonból önnek jut a nagyobb rész, szóval ha tervezte is a bevételt, valószínűleg nagyobb lesz az önre eső rész, mint gondolta. Ennyivel is egyszerűbb lesz nekivágni a nyárnak.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ground Picture)

Horoszkóp