Napi horoszkóp, 2023. május 24.: a Kos tartós benyomást tesz, Ráknak dupla napja lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. május 23., 20:03

Szerző:

A szerdai napi horoszkóppal jelentkezünk, ha kíváncsi, mit üzennek önnek mára a csillagok, olvassa el alább az asztrológia üzenetét!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai napon egy olyan ember lép be az ön életébe, akivel jó eséllyel még sok dolga lesz a jövőben. Az első benyomás tartós, tehát ezen az első találkozáson elég sok múlik, ezért jobb, ha nyitott, türelmes és vidám, mert jobb pozitívan nekikezdeni ennek az ismeretségnek!

Bika (04.20.–05.20.)

Ahogy a nap halad ma előre, egyre többször fog mély hálát érezni az életéért, illetve a személyekért, akikkel megoszthatja a mindennapjait. Élje át azt a belső békét, amit ez a hála kelt önben, de ne maradjon passzív: vigye végbe még ma azokat a dolgokat, mondja ki még ma azokat a mondatokat, amelyekre ezek az érzései inspirálják!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy veszélyes szituáció felé közeledik az Ikrek, de szerencsére minden adott, hogy a veszélyt elkerülje. Figyeljen nagyon ezen a szerdán a belső megérzéseire, és ha figyelmeztetik, hogy valami kockázatos lehet, inkább a biztonsági játékot válassza ezúttal, ne kezdjen vakmerő kalandba!

Rák (06.22.–07.22.)

A Ráknak olyan napja ez a szerda, amikor kétszeresen működik a vonzás törvénye. Ahogyan ön viselkedik, azt fogja bevonzani, de duplán. Tehát álljon ma tudatosan pozitívan a dolgokhoz, felemelt fejjel és önbizalommal teli kezdjen neki ennek a szerdának, és meglátja, valóban minden menni is fog, még jobban is, mint gondolná!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán napját olyasmi határozhatja meg ma, ami már nincs jelen az életében. A hiányzás, valaminek a nélkülözése nagyon nagy erő tud lenni, és meg fogja látni, mennyire jelen van most az ön életében valami, ami pedig fizikai valójában nincs is ott. Ne ítélje el, ne büntesse önmagát saját érzéseiért – figyelje meg, hogyan érez, élje át, ami a lelkében van, és aztán engedje el, amire már nincs szüksége!

Szűz (08.23.–09.22.)

Korábban kitörölt vagy kidobott valamit, ami pedig most jól jönne, amit jó lenne viszontlátni vagy újra használni. Sajnos már késő, de ne keseregjen túl sokáig, mert mint mindig, az élet most is szolgál majd valami váratlan megoldással a helyzetre!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a napon egy olyan képességére vagy tulajdonságára lesz szüksége, amit már jó régen nem használt. El ugyan nem felejtette a dolgot, de azért egyértelmű, hogy kijött a gyakorlatból. Jó lecke ez arra, hogy ne legyen olyan tudás, amit csak úgy hagy elfelejtődni, néha dolgoztassa meg az agyát, hogy az öné maradjon az, amit tud!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy sor követelménnyel szembesül ma, és egy kicsit nyomasztó lehet, hogy ennyi minden tornyosul ön előtt. A jó hír azonban az, hogy igazából végső soron ön dönti el, hogy ezek közül a követelmények közül melyiknek felel meg és melyiknek nem. Meg fogja ma látni, hogy van közöttük olyan, amelyiket nyugodtan figyelmen kívül hagyhat és nem fog összedőlni a világ.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különösen frusztrálja önt ezen a szerdán az apátia, amit a környezetében érzékel: mintha senkit nem érdekelne, senkit nem lelkesítene semmi, csak önt. Higgye el, ez csak látszat, azért érzi így, mert önben most különös intenzitással tombolnak az érzelmek.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy önhöz közel álló személy számára nehéz nap ez a mai, de nem akar önhöz fordulni segítségért, vagy legalábbis megértésért. Ha nyitott szemmel jár, észreveheti, hol van ma önre szükség: meglátja, saját magán is segít már csak azzal is, ha meghallgatja az illető panaszait! Ki tudja, talán tenni is tud majd valamit az ügyben.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ön minden körülmények között ragaszkodni szokott ahhoz, hogy az igazmondás roppant fontos. Ma azonban olyan szituációba kerül, amit egy kegyes hazugság borzasztóan leegyszerűsítene és fájdalommentessé tenne. Lehet, hogy itt az alkalom, hogy tegyen egy kivételt?

Halak (02.19.–03.20.)

Van egy oldala az ön személyiségének, amit ritkábban enged szabadjára: a mai nap azonban ennek az oldalnak a napja! Keresse meg a helyet, hogy hol és mikor van alkalom erre, és legyen önmaga!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alissa Kumarova)

Horoszkóp