Napi horoszkóp, 2023. május 19.: a Kos hálás lesz, a Rák fontos beszélgetésen esik át a párjával

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. május 18., 20:00

Szerző:

Itt a péntek! Mutatjuk, hogy a napi horoszkóp szerint, milyen napra számíthatnak a csillagjegyek.

Kos (03.21.–04.19.)

Hihetetlen nagy hálát fog ma érezni egy ismerőse iránt, aki ott terem a bajban ön mellett. Az biztos, hogy a mai nap eseményei miatt át fogja értékelni az életét, valamint azt is, hogy kik azok az emberek, akiket mostantól közel enged saját magához. 

Bika (04.20.–05.20.)

Nem lesz könnyű helyzetben a mai napon, mert két kollégája közül választania kell, hogy melyikük ötletét hagyja jóvá. Nos, a legjobb, amit tehet a munkájuk sikerességének az érdekében, hogy nem a szívére, hanem az eszére és az érvekre hallgat.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Jelentős javulásra számíthat a munkahelyén, úgy tűnik, hogy végre csitulni fognak a kedélyek, és nem fogja úgy érezni, hogy egy csatatérre sétál be minden reggel. Szerencsére egy új barátra is szert fog tenni, így egy kicsit könnyebb lesz, amíg nem történik jelentős változás. 

Rák (06.22.–07.22.)

A párkapcsolatában egy olyan téma kerül felszínre, amit eddig mindketten kerülgettek, mint macska a forró kását. Ma azonban nem tudnak elmenekülni, ideje lesz a párjával teljesen őszintén beszélniük, ha azt szeretnék, hogy a kapcsolatuk továbbra is kiegyensúlyozott legyen.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Fontos kérdés fogalmazódik meg önben a mai napon, ez pedig egy régi barátnak lesz köszönhető, akivel jó régen nem találkoztak. Nos, ez a nagy töprengés ahhoz is vezethet, hogy megtalálja, mi az, amit igazán csinálni szeretne ebben az életben.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kellemetlen szituációba kerül a családtagjai előtt, de nincs miért szégyenkeznie. Próbáljon meg higgadtan beszélni a történtekről, ne hagyja, hogy bárki is kihozza a sodrából, mert az egész nem ér annyit. Ne gondolja túl a dolgot! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Könnyed nap elé néz, de pontosan ez az, amire szüksége lesz, hiszen rengeteget dolgozott az elmúlt hónapokban. Végre arra is lesz ideje, hogy a párjával foglalkozzon, sőt megfogalmazhatja azt, ami már nagyon régóta önben van! 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fél a munkahelyi kudarctól, de most egy olyan sikerélményben lesz része, ami miatt már sokkal magabiztosabban fog hozzáállni a következő projekthez. A főnöke is beszélni fog önnel, és meg fogja látni, hogy mindenki nagyon is elégedett a teljesítményével. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nem tudja kiverni a fejéből egy barátját, akivel csúnyán vége szakadt a kapcsolatuknak annak idején. Talán itt az ideje felkeresni, és békét kötni, ugyanis olyan nagy dolog nem történt, amiért még mindig haragot kellene tartaniuk.

Bak (12.22.–01.19.)

Miért fél kimondani a véleményét? Önnek is könnyebb lenne, ha teljesen őszintén elmondhatná a párjának, hogy mit érez. Fontos, hogy egy kapcsolat alapja az őszinteség legyen, sőt a párjának vonzó is lesz, ha azt látja, hogy ki mer állni saját magáért. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Elképesztő nagy élményben lesz ma része kedves Vízöntő! Végre teljesen elengedi magát, és nem fog aggodalmaskodni azon, hogy mit hoz a holnap. Több ilyen napra van szüksége, és meglátja, hogy pozitív hatással lesz a hangulatára.

Halak (02.19.–03.20.)

Reménytelennek látja, hogy a főnökével dűlőre jussanak egy fontos kérdésben, pedig lehetséges,, hogy nem jól adta át az információkat, és az egész egy nagy félreértés. Próbálja meg újra, de most úgy, hogy mindent belead! 

(Kiemelt kép: Shutterstock/SunKids)