Napi horoszkóp, 2023. május 18.: a Kos időleges megoldást talál, a Skorpió elismerésben részesül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. május 17., 20:04

Szerző:

Erre a csütörtökre a következőket írja a napi horoszkóp az egyes csillagjegyeknek.

Kos (03.21.–04.19.)

Anyagi gondjaira a mai nap során találhat egy időleges megoldást. Ha van egy jó ötlete, ne tartsa magában, ossza meg azokkal, akik segíthetnek önnek az előrelépésben és a tervei megvalósításában. Ne aggódjon, minden rendben lesz!

Bika (04.20.–05.20.)

Összetűzésbe kerül a munkahelyén egy kollégájával: a probléma, hogy egy dologról eléggé másképp gondolkodnak. Érdemes lenne mindkettőjüknek átgondolni a dolgot, mert lehet, hogy csak egy megoldás a jó. Próbálja meg ön is más nézőpontból! 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap remek alkalom lehet arra, hogy felkeresse egy barátját, aki egy ideje neheztel önre valamiért. Ma mindketten nyitottak lehetnek arra, hogy megbeszéljék a problémát és elsimítsák a nézeteltéréseket. Ne habozzon, telefonáljon!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma pesszimistábban látja a problémáit, mint azt megszokhatták öntől az emberek. Mi segíthet abban, hogy ismét egy pozitívabban nézőpontból szemlélje az eseményeket? Például egy kiadós alvás, egy edzés, vagy esetleg egy kis kellemesen eltöltött idő a barátival, illetve a családjával.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Vegye át az irányítást saját élete felett! A napokban úgy érezheti, hogy a munkahelyén és a magánéletben is mások próbálják irányítani, a saját véleményét pedig nem tudja kifejezni. Álljon a sarkára és a saját gondolatait közvetítse a környezete felé!

Szűz (08.23.–09.22.)

Kissé erőtlenül indul a napja, de szerencsére a munkahelyén egy olyan támogató közegben találhatja magát, ahol hamar jobb kedvre derül. Ne féljen elmondani a bizalmasának, ha bántja valami, mert higgye el, utána ön is megkönnyebbül!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy barátja kissé megbánthatta. Próbálja félretenni a neheztelést, és ha úgy érzi, a kapcsolat menthető, akkor adja meg az esélyét annak, hogy megbeszéljék a dolgokat, és idővel esetleg ön is másképp fogja látni a történteket. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma egy olyan elismerésben részesülhet, amelyre már nagyon régóta vágyott. Ne szerénykedjen, élvezze ki, hogy mások is észreveszik, milyen keményen dolgozik mostanában és ezért megérdemli a dicséretet és a figyelmet.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Eszébe nem jutna soha bárkit szándékosan megbántani, de a munkahelyén érdemes lesz odafigyelnie, hogyan közöl bizonyos dolgokat, mert lehet, hogy néhány kollégája nem fogja jó szemmel nézni a stílusát. Az este folyamán pedig lazítson egy kicsit!

Bak (12.22.–01.19.)

Kellemes délutánt tölthet együtt a barátaival, ami jó hatással lesz a lelki egészségére is, tekintve, hogy mostanában mennyit stresszelt a munka miatt. Lazítson többet és ne érezze rosszul magát, ha néha kikapcsolja a telefonját annak érdekében, hogy az önhöz közelálló személyekkel minőségi időt töltsön el!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ha párkapcsolatban él, akkor egy kisebb vita alakulhat ki ön és a párja között, de szerencsére hamar meg tudják beszélni a nézeteltérésüket. Ha egyedülálló, akkor is várhat önre egy kisebb konfliktus, de meg fogja látni, a másik fél sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít majd neki, mint ön. Önnek lesz igaza.

Halak (02.19.–03.20.)

Hasznos lenne most egy kicsit jobban odafigyelnie a lelki egészségére! A sok munka mellett nem szán elég időt arra, hogy saját magával is foglalkozzon. A nap végén töltsön időt a szeretteivel, barátaival, illetve végezzen valami olyan tevékenységet, ami segít a lelkében kicsit a helyükre tenni a dolgokat: egy nagy séta, futás vagy akár tánc is sokat segíthet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Boiko Olha)