Napi horoszkóp, 2023. június 21.: az Ikrek határozott döntést hoz, a Skorpió kiáll önmagáért

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. június 20., 20:03

Szerző:

Különleges nap a mai, különleges ez a napi horoszkóp, mert ma van a nyári napforduló! Nézzük, mit ír az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Meg fog lepődni, ez a szerda mennyire más nap lesz, mint az azt megelőző kedd. Pedig kívülről úgy tűnhet, hogy nincs különösebb változás a tegnap és a ma között, de az ön számára mégis ég és föld választja majd el egymástól a két napot több okból is.

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy fogja érezni estére, hogy a napot egy érzelmi hullámvasúton töltötte. Ennek a hátránya, hogy bizonyos szempontból fárasztó tud lenni, az előnye viszont, hogy a teljes élet része, hogy az ember többféle dolgot megél, és ezeken keresztül egyre többet tanul a világról és benne saját magáról. Szóval figyelje az érzelmeit, ne izguljon, fogja bírni energiával!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap a határozott és önálló döntések napja az Ikrek számra. Ha ön főnöki pozícióban dolgozik, beosztottainak most különösen könnyű lesz az ön vezetése alatt végezni a munkát, de az élet egyéb területein is jellemzőek lesznek önre a határozott, magabiztos döntések.

Rák (06.22.–07.22.)

Mára olyan energiákat kap az univerzumtól, hogy könnyen a társaság középpontjába kerül. Használja ki ezt a pozíciót arra, hogy kedvesen, de őszintén elmondja, amit fontosnak tart – most, hogy figyelnek önre! Vigyázzon azonban, ne keveredjen rosszindulatú pletykákba, illetve ne ítélkezzen mások felett!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Olyan érzések bujkálnak önben, amik megnehezíthetik a munkáját vagy egyszerűen a munkahelyi létet – főleg akkor, ha a felszínre törnek. Próbálja kettéválasztani professzionális és érzelmi életét! Ez korábban sosem volt különösebb gond, így menni fog ezúttal is! Van helye az érzelmeknek, de nem feltétlenül munkaidőben érdemes megélni őket.

Szűz (08.23.–09.22.)

A csillagok állása az ön egóját hívogatja ezen a napon, hogy bújjon elő és mutassa meg magát. Nem az a feladata, hogy ennek a hívószónak mindenestül ellenálljon, de találja meg azokat a módokat, amikkel személyiségét úgy tudja kifejezni, hogy abban nincs önzés, nagyképűség vagy dicsekvés!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A nyári napforduló napján a mérleg szerencseszáma a 12-es. Figyelje majd ezt a számot, mert valami igen pozitív dologra figyelmezteti önt, olyasmire, amiről eddig esetleg meg sem fordult a fejében, hogy az ön számára fontos vagy értékes lehet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén olyan szituációba kerül, ahol ki kell állnia önmagáért. Ne szerénykedjen, álljon bele magabiztosan a szituációba, meg fogja találni a hangot, ami eléggé asszertív, de közben mégis tisztelettudó és mentes a túlzott indulattól!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez egy olyan nap, amikor egyedül könnyebben tud koncentrálni, de közben mégis vágyik a társaságra is. Nem egyszerű, de meg fogja találni a módját, hogy ebből is és abból is jusson a mai napon.

Bak (12.22.–01.19.)

Adjon engedélyt magának egy kis örömre, egy kis lazításra! Amiért aggódik, kevésbé komoly gond, mint gondolta volna, és ma különösen pozitív energiákkal töltődhet fel, ha utat enged az áramlásnak.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengetegen gondolnak ma önre, ön valószínűleg nem is sejti, hogy mennyien és mennyire pozitív kontextusokban. Sokan vannak, akik időt szeretnének tölteni önnel, szóval iktasson be találkozókat családtagokkal, barátokkal: ön is sok energiát tud most meríteni az együttlétből!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak ezen a szerdán könnyebben tud felfedezni összefüggéseket, meg tud látni véletlennek tűnő egybeeséseket! Ez a nap azért van, hogy önben megerősödjön az érzés, hogy ön egy nagyobb egység szerves része, hogy nem csak úgy él bele a világba, hanem mindennek oka és iránya van.

(Kiemelt kép: Shutterstock/BABAROGA)