Napi horoszkóp, 2023. június 1.: az Ikrek felkészül, a Vízöntő megkapja, amivel tartoznak neki

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. május 31., 20:04

Szerző:

Kezdje a júniust a friss napi horoszkóppal, keresse ki alább a születési dátuma szerinti csillagjegyet és olvassa el az önnek szóló, mai üzenetet!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy egyébként egészen kellemes nap vár a Kosra, de lesz ebben a csütörtökben egy mozzanat, ami negatívan érinti önt. Talán ön is belátja, hogy nem a sors pikkel önre, hanem ez most így igazságos, ennyi belefér.

Bika (04.20.–05.20.)

Érdekes napja lesz a Bikának: most tisztábban ért a testbeszédből és az ön felé áramló energiákból, mint a szavakból. Becsúszhat egy félreértés is a napba, szóval ma különösen törekedjen arra, hogy tisztán és egyértelműen fejezze ki magát, hiszen pusztán testbeszéddel mégse tudja az egész napot lebonyolítani!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap a felkészülés napja az Ikrek számára. Hamarosan egy megmérettetés vagy próba várja önt, és a mai nap a legjobb idő arra, hogy erre felkészüljön. Figyeljen befelé, és tegye, amit a belső megérzése diktál: tudni fogja, mivel készüljön!

Rák (06.22.–07.22.)

Az alkotásra különösen alkalmas nap érkezett el a mai nappal a Rák számára. Tegye bele magát minden egyes dologba, amit kiad a kezei közül, meg fogja látni, mennyivel jobban sikerül minden – az is, amit nem csak kedvtelésből alkot, hanem úgymond muszájból csinál meg.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy régóta elveszett(nek hitt) dolgot talál ma meg, és ez nem feltétlenül lesz egy fizikai tárgy. Vannak dolgok, amik addig rejtőznek, amíg az ember keresi őket, aztán amikor az ember feladja a keresést, egyszer csak előbújnak.

Szűz (08.23.–09.22.)

Hall valakitől valamit, amit nem tud mire vélni. A horoszkóp figyelmeztet: ha valóban nem tudja hova tenni az elhangzottakat, ez azt jelenti, hogy még nem rendelkezik minden információval a dolog megértéséhez. Ne kombináljon, mert rossz következtetésre jut, tárolja csak el a hallottakat az agyában úgy, ahogy elhangzottak, hogy majd később értelmezni tudja őket!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egyértelmű, hogy mire hívja ma a Mérleget a horoszkóp: vesse ki a szívéből a haragot, mert ezzel tudja távol tartani önmagától a bajt! Nézzen önmagába, és szabaduljon meg a haragtól, mert az akkor sem az ön javát szolgálja, ha úgy érzi, hogy jogos!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napon megmutatja magát a Skorpió számára egy mély és fontos igazság. Olyasvalamire lesz most figyelmes, ami minden hétköznapot és minden ünnepet aláfesti, de valamiért pont ma kell történnie egy eseménynek, ami felhívja az ön figyelmét erre a nagy igazságra.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valaki el szeretne önnél érni valamit, de a nyomulás lehet, hogy visszatetszést kelt majd önben. Ne legyen így, mert egyáltalán nem biztos, hogy rossz az a dolog, amit az illető meg szeretne valósítani. Akkor döntsön csak, amikor pontosan tudja, hogy miről van szó!

Bak (12.22.–01.19.)

Nem nagyon fogadják ma be a mélységek a Bakot. Ez egy olyan nap, amikor nagyobb távokat le fog tudni úszni a felszínen, de az elmélyülésre most ez a csütörtök kevésbé alkalmas. Azért persze néha érdemes mégis megpróbálni, csak ha nem megy, ne essen kétségbe, haladjon tovább, aztán talán legközelebb, talán majd holnap!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Többen is tartoznak önnek: van, aki egy bocsánatkéréssel, van, aki valami egyébbel. Nem fog ma mindent megkapni, ami jár önnek, de lesz, ami megérkezik belőlük. Végre.

Halak (02.19.–03.20.)

Kívülről nem sok változás fog látszani, az is lehet, hogy semmi. De ma megváltozik a Halakban valami, ami miatt mintha szinte új korszak kezdődne az új hónap beköszöntével.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Izabela Magier)