Napi horoszkóp, 2023. július 31.: A Bika egy régi ismerőssel találkozik, az Oroszlán lehetetlen küldetést akar teljesíteni

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. július 31., 00:00

Szerző:

Itt az új hét, mutatjuk, mit ígér a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Remek lehetőséget ajánlanak fel önnek a munkahelyén, de vigyázzon, mert egy másik kollégájának is fáj a foga rá, és könnyen lehet, hogy nem túl kedves módszerekkel próbálja majd öntől elvenni azt, amit egyébként teljesen jogosan kiérdemelt.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy véletlennek köszönhetően találkozik egy régi ismerősével, ám az biztos, hogy fontos jelentősége lesz, ugyanis egy olyan lehetőséggel áll elő az illető, amire már régóta vágyott, most pedig tálcán fogják kínálni önnek azokat a dolgokat, amikről korábban csak álmodni mert.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A szerelmi élete minden eddiginél bonyolultabb lesz, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy választani sem tud, akkora a választék partnerek terén. Nos, a rossz hír, ha sokáig habozik, akkor könnyen lehet, hogy két szék közül a pad alá fog esni, mert ön helyett mindenki más komoly döntéseket fog meghozni.

Rák (06.22.–07.22.)

Nem akar hinni a fülének, amikor megtudja, hogy egy barátja, mibe keveredett bele. Fontos azonban, hogy ítélkezés helyett, inkább támogatást nyújtson most, mert arra jóval nagyobb szüksége van a barátjának. Plusz biztos, hogy ön is csinált már olyan dolgokat, amiket később megbánt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lehetetlen küldetést akar teljesíteni a munkahelyén, és mindezt segítség nélkül. Ideje belátnia, hogy ön sem bír el mindent, és sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha megtanulna csapatban együttműködni, és nem attól félne, hogy talán mások elveszik ön elől a dicsőséget.

Szűz (08.23.–09.22.)

Jelentősen több munkája lesz a mai napon, de a jó hír az, hogy lehetősége nyílik arra, hogy a feletteseinek is megmutassa, milyen jól vesz minden akadályt. Az estét azonban töltse inkább pihenéssel és kikapcsolódással, mert még jó pár kemény nap vár önre.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Állandóan csörög a telefonja, túl sok e-mailt kap, és úgy érzi, hogy semminek sem ér a végére. A segítség ma meg fog érkezni! Egy kedves kollégája azon lesz, hogy mindenben támogassa önt, és még arra is lesz ideje a nap végén, hogy egy kicsit saját magával foglalkozzon.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem tud őszintén bízni a párjában, és ez rengeteg konfliktushoz fog vezetni kettejük között. A probléma csak akkor fog megoldódni, ha őszintén elmondja, hogy mi zavarja, és miért alakult ki önben ez a rossz érzés a partnere felé. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma bocsánatkérést kap egy olyan személytől, aki egyszer anno csúnyán megbántotta, de csak most vette a bátorságot, hogy ön elé álljon. A kérdés már csak az, hogy kell-e ennél jobban erőltetni ezt a kapcsolatot vagy megint szívfájdalom lesz a vége? 

Bak (12.22.–01.19.)

A párja ma meglepi önt, és azon lesz, hogy jobb kedvre derítse. Nos, ez sikerülni is fog, sőt annyira, hogy önben megfogalmazódik a válasz arra, hogy a jelenlegi partnere mellett szeretne-e kitartani a jövőben. Ne féljen kimutatni az érzéseit! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Jelentős anyagi kár érheti, ha nem figyel oda, méghozzá egy olyan közelálló személy verheti át, akiről ezt sosem gondolta volna. Fontos megtanulnia, hogy sokszor az ellenségeink pont azok az emberek, akikre szeretettel gondolunk a szívünkben, de valójában egy álarc mögé rejtőznek.

Halak (02.19.–03.20.)

Ne csüggedjen, ha valami nem úgy sikerül ma, ahogy eltervezte, mert inkább azt a célt szolgálta, hogy tanuljon és fejlődjön. Meglátja, hogy hamarosan sokkal jobb dolgok fognak jönni, a lényeg, hogy a nézőpontján is változtatnia kell a siker érdekében.