Napi horoszkóp, 2023. július 24.: a Bika megpillant egy párhuzamos valóságot, a Halakat magukkal sodorják az események

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. július 23., 20:01

Szerző:

Ez az első napi horoszkóp az Oroszlán havában, megkezdtük július utolsó teljes hetét! Olvassa el, mit ír önnek az előrejelzés erre a hétfőre!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos mai napjában különleges szerephez jut a hármas számjegy. Figyelje meg különösen azokat a szituációkat, amikor harmadmagával tölt el néhány percet vagy órát: a nap legfontosabb eseménye ekkor esik majd meg.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy személy életén-megnyilvánulásain keresztül azzal szembesíti az élet, hogy bizonyos dolgokat egészen máshogy is lehet (máshogy is lehetne), mint ahogy ön csinálja-megéli őket. Mintha egy párhuzamos valóságba kapna bepillantást: fejtse meg, hogy miért pont most mutatja ezt meg önnek az élet, mert egyáltalán nem véletlen!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha negatív érzések gyötrik ma, az azt jelenti, hogy olyasmikre koncentrál, amiket elszalasztott lehetőségekként él meg. Egyedül nem fog tudni kitörni ebből az attitűdből, de szerencsére menni fog ez, ha beszél róla valakivel – vagy esetleg nem is róla, hanem valami teljesen más témáról. Egy mély beszélgetés sok mindent rendbe tesz önben.

Rák (06.22.–07.22.)

Most hogy új hét kezdődött, úgy érzi, egy sűrű erdőbe jutott az életben. De pont attól tűnik most sűrűnek ezek az időszak, hogy a nehézségek mellett tele lesz izgalmakkal és szépségekkel is. És éppen, mivel sűrű, sosem tudhatja előre, mikor jut ki belőle.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Megkezdődött az ő hónapjuk, így az Oroszlánok számára különösen kedvező most a csillagok állása. A hét egy egyszerű és nagyszerű nappal kezdődik majd: ne gondolja túl, legyen benne, élvezze, legyen önmaga!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem könnyű dilemma elé kerül rögtön a hét elején: egy olyan szituációba keveredik, ami a jelenlegi felállásban éppen nem rossz, de némi munkával-kockáztatással még sokkal jobb is lehetne. Mit tesz – beéri azzal, ami van, vagy még többre vágyik? Hallgasson a szívére és döntsön okosan!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Azzal az érzéssel kezdődik a hét a Mérleg számára, hogy az eseményeknek a szélén van, nem a középpontjában. Érdekes megfigyelni, hogy ez néha kicsit elkedvetleníti, máskor viszont kifejezetten jó érzés. Jó néha nem főszereplőnek, hanem megfigyelőnek lenni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Felkavarja egy véletlen találkozás egy olyan személlyel, akit nem ismer, és akit most sem fog megismerni: mindössze látni fogják egymást. Lehet, hogy egy híresség az illető vagy valami más különleges tulajdonsága lesz az, ami annyira megragadja és inspirálja majd önt. Ne engedje el az ekkor keletkező érzéseit-benyomásait, hanem raktározza el őket a szívében!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egyre közelebb kerül valamihez, amire igencsak vágyik, és most már tényleg karnyújtásnyira van a dolog. Az ember az ilyen folyamatoknak gyakran azt a fázisát találja a legnehezebbnek, amelyikben éppen van – ezúttal ne essen ebbe a hibába, és kitartást, mert hamarosan beteljesül a vágya!

Bak (12.22.–01.19.)

Ma végre összetörik egy üvegfal, ami ön és egy másik személy között mindig is nehezítette a kommunikációt. Persze nem teljesen magától történik mindez: érdemes megfigyelnie, miért vált pont most lehetségessé, hogy önök ketten közelebb kerüljenek egymáshoz!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Gyerekkora nyaraira emlékezeti önt ez a nap. Hajlamos a „régen minden jobb volt”-attitűdre, és bár szép dolog az emlékeket megőrizni, ne hagyja, hogy ez meggátolja abban, hogy értékelje a jelen szépségeit! Merthogy nagyonis vannak szépségei – lássa meg őket, és tíz-húsz év múlva majd erre a nyárra fog nosztalgiával visszaemlékezni, igen, még a hétfőkre is!

Halak (02.19.–03.20.)

Magukkal sodorják önt ennek a napnak az eseményei, lesznek pillanatok, amikor csak kapkodja majd a fejét az események láttán. A nagy zenebonában befelé is figyeljen: hallgassa meg saját testét és lelkét, ne tévessze szem elől, hogy éppen mi zajlik önben!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Svetlychnaja)