Horoszkóp: ezek a csillagjegyek bírják a legjobban és legnehezebben a kánikulát

Extra horoszkóp: az asztrológia a következő csillagjegyekről tartja, hogy különösen jól, illetve különösen rosszul bírják a kiugróan meleg időjárást, illetve a kánikulát.

2023. július 14., 13:21

Szerző:

Az asztrológia és a horoszkóp szerint a csillagjegyünktől sok minden függ: többek között azzal is összefüggésben van, hogy bírjuk-e vagy éppen gyűlöljük a 30 vagy akár 35 fok feletti hőmérsékleteket. Az időjárás-előrejelzés szerint ugyanis brutális kánikula várható a hétvégén, nézzük tehát, mint tesz ehhez hozzá az asztrológia! Alább a hőséget leginkább és legkevésbé kedvelő csillagjegyeket emeljük ki.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos csillagjegy a Tűz elem jegyei közé tartozik, és ez abban is megmutatkozik, hogy a leginkább a száraz és forró időjárás áll a legközelebb a személyiségéhez. A Kos szervezetét persze ugyanúgy igénybe veszik az extrém hőmérsékletek, mint bárki másét (úgyhogy természetesen vigyáznia kell a napra menéssel!), de közben élvezetet is tud találni benne.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán személyisége pont olyan, mint a gyönyörű, forró nyári időjárás. A születésnapjukat is ebben a periódusban ünneplik, ezért mindenki másnál jobban a magukénak érzik a kánikulát. Az Oroszlánt semmi nem tartja vissza, ha úgy dönt, hogy most pedig jól fogja magát érezni, főleg nem egy 30 fok feletti hőmérséklet!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csillagjegy szülöttei inkább a hűvösség kedvelői közé tartoznak. A Szűz precíz, rendszerezett személyiségével nem férnek össze az olyan anomáliák, mint egy extrém kánikula, így ennek a csillagjegynek a szülöttei nemcsak testileg szenvednek a hőségtől, hanem számukra pszichológiai megterhelést is jelent, hogy nyáron minden így a feje tetejére tud állni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió könnyen megtalálja önmagát az extremitásokban, tudja élvezni az extrém helyzeteket, körülményeket, időszakokat. Ez alkalmassá teszi arra, hogy a kánikulában is örömét lelje, csodálja, ahogy tombol a természet ereje, és egyre feljebb kúszik a hőmérők higanyszála.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak az a csillagjegy, amelynek a szülöttei között a legnagyobb számban vannak a télkedvelők. A kánikula átvészelése mindenki számára nehéz, de a tipikus Bak különösen szenved ilyenkor. Nehezebben találja a helyét, kevesebb energiája van, akár ingerlékeny is lehet. Szóval kedves Bak hűtse magát szorgalmasan és módszeresen: ventilátor, légkondi, jeges italok, behűtött görögdinnye, árnyék!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olga Bolbot)