Napi horoszkóp, 2023. január 27.: a Kos fontos személlyel találkozik, a Rák megtalálja a támaszát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. január 26., 20:00

Szerző:

Itt a péntek végre! A nagy hétvégi pihenés előtt is várnak izgalmak a csillagjegyekre. Mutatjuk, hogy mit ígér a napi horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

Nehezen oldódik fel egy fontos társasági eseményen, de nincs miért aggódnia, mert jó emberekkel van körülvéve. Megismerhet valakit, aki a karrierje szempontjából a későbbiekben is egy nagyon fontos személy lehet az életében. 

Bika (04.20.–05.20.)

A munkahelyén komoly változások állnak be, jók és rosszak egyaránt. Ha valamivel nem ért egyet próbálja meg a főnökével úgy közölni, hogy nem mások előtt, mert nem biztos, hogy jó szemmel fogja nézni, ha kellemetlen szituációba sodorja. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csúnyán átverheti egy ismerőse, ha nem vigyáz. Nagy csalódás lehet, mert egy olyan személyről van szó, akiről sosem gondolta volna, hogy szándékosan ártana másoknak, de mégis be akarja húzni önt a csőbe. Kerülje az ilyen rosszindulatú embereket!

Rák (06.22.–07.22.)

Remek napja lesz, sőt egy régi barátjával is összefuthat, akivel hamar felhozzák a régi közös emlékeket. Talán itt az ideje, hogy a barátságuk újra a régi legyen, az biztos, hogy most mindkettőjüknek szüksége lenne egy támaszra.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Szerelmes napja lesz kedves Oroszlán! A párja nagyon sok mindennel fog kedveskedni, amit először nem fog tudni, mire vélni, de nagyon úgy tűnik, hogy készül valamire. Összeköltözés vagy lánykérés lehet a levegőben? Hamarosan kiderül.

Szűz (08.23.–09.22.)

A munkahelyén egy kollégájával közeli kapcsolatba kerülnek. Egy olyan barátság alakulhat ki kettejük között, amire csak nagyon ritkán van példa az életben. Az biztos, hogy egy olyan embert talált, akivel mindent megbeszélhet a jövőben! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nincs jó passzban, de szerencsére a családja mindenben megpróbálja támogatni, így egy pillanatig sem kell azt éreznie, hogy egyedül van. Beszéljen nyíltan a problémáiról, mert fognak tudni olyan hasznos dolgokat mondani, amik segítenek a továbblépésben. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nincs kedve túl sokat dolgozni a mai napon, de közben fontos projekteket kell befejeznie. Egy kicsit még erőltesse meg magát, mert a felettesei nem fogják jó szemmel nézni, ha azt látják, hogy nem szánt elég időt a feladataira. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Randevúzni támad kedve, de fél az újabb csalódástól. Nos,  talán ideje picit nyitottabbnak lennie, mert egy olyan emberrel találkozhat a társkereső alkalmazáson, akinek komolyak a szándékai ön felé és a tenyerén fogja hordozni, ha engedi. 

Bak (12.22.–01.19.)

Ma könnyen két szék közül a pad alá eshet. Érthető, hogy úgy érezheti a hétvégéje sem lesz jó már egy ilyen nap után, de ha az estét arra szánja, hogy feltöltődik és kibeszéli magából a problémáit, akkor akár mesés napok elé nézhet. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Hihetetlen nagy szerencsében lesz része a mai napon! Ön sem fogja elhinni, hogy mi történik, de legalább végre pozitívan fog a jövőbe tekinteni, ha látja, hogy bizony a jó dolgok önt is megtalálják. Most már tényleg csak előre menjen! 

Halak (02.19.–03.20.)

Csúnyán megbánthatja egy kollégája, de fontos, hogy a kritikát ne vegye ennyire magára, mert nem önről van szó, inkább a másik fél bizonytalan saját magával szemben. Érdemes lesz tisztázni a dolgot néhány nap múlva, ha már lecsillapodtak a kedélyek.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp