Napi horoszkóp, 2023. december 28.: a Mérleg mindent elmond, a Vízöntő különleges szituációba kerül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. december 27., 20:04

Szerző:

Itt a friss és aktuális napi horoszkóp! Ha nehezen tudja fejben tartani, melyik nap következik, akkor segítünk: csütörtök, egyben a hét második munkanapja háromból (már akinek).

Kos (03.21.–04.19.)

Télen, főleg így a két ünnep között nem nagyon akaródzik az embernek mozogni, de a Kos számára ma különösen fontos, hogy legyen valami dinamika a napjában. A sport, séta vagy akár tánc is megfelelő lehet, a lényeg, hogy el tudjon veszni a fizikai megerőltetés szépségében, érezze, mennyire hálásak az izmai azért, hogy használja őket arra, amire valók!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan ember kerül ma az ön vonzáskörzetébe, akivel tartották ugyan valamennyire a kapcsolatot, de csak most jön rá, milyen ember is ez az illető. A napjára nagy hatással lesz ez a felismerés, és könnyen lehet, hogy ez a személy 2024-ben többször kerül majd elő, mint idén.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Vigyázzon, valaki az ön környezetében ma kész pókerarc! Egy önhöz igazán közel álló ember a mai napon nem teszi egyértelművé az érzéseit, szóval különösen vigyázzon arra, hogy ne essen a találgatás hibájába. Ne feltételezze, hogy ön tudja, a másik mit gondol vagy hogyan érez, amíg az illető azt egyértelműen ki nem mondja – ma félrevinnék önt az ilyen irányú találgatások.

Rák (06.22.–07.22.)

A szíve helyett az eszére hallgatott egy döntésben, de ma érzi azt, hogy talán nem így kellett volna cselekednie. A jó hír, hogy még nem késő helyrehozni a dolgot, de ehhez az kell, hogy kedves, de őszinte legyen önmagával és másokkal szemben egyaránt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Fontos dolgot kell ma elintéznie, de úgy fogja érezni, hogy az élet minden lehetséges módon közbeszól, és a napja egyáltalán nem lesz gördülékeny. Idegeskedés helyett mosolyogva vegye az akadályokat, mert meglátja, hogy így sokkal könnyebb lesz azokon túllendülni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kicsit hevesebbek lesznek ma az indulatok ön körül, és lesz, aki öntől várja majd a megoldást a kialakult helyzetre. Nos, ha ön közvetlenül nem érintett az ügyben, nyugodtan mondja meg, hogy ez nem az ön asztala és ne stresszeljen feleslegesen. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az évből egy pár nap még hátravan, de a Mérleg élete ma jut el egy végponthoz, egy sztori végkifejletéhez. Mondja el még ma, ami ehhez a témához tartozik, ha egyáltalán van még mit mondania, és aztán engedje el ezt az egészet. Nem fog visszatérni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Csodálatos nap elé néz, végre lesz ideje arra, hogy saját magával és a szeretteivel törődjön. Ha már régóta kiszeretne próbálni egy új hobbit vagy egy karácsonyra kapott ajándékot, vagy csak a kádban relaxálna, most itt a remek alkalom. Meglátja, hogy sokkal kipihentebb lesz!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas vigyázzon, mert ma kapcsolatba kerül valakivel, akivel teljesen máshogy állnak hozzá ugyanahhoz a dologhoz. Ami az egyiküknek komoly dolog, az a másiknak csak játék. Sérüléshez vezethet, ha ez nem tisztázódik minél előbb.

Bak (12.22.–01.19.)

Már nagyban készül a szilveszterre, de úgy érzi, hogy semmi segítséget nem kap a baráti társaságától. Álljon a sarkára és mondja meg a többieknek, hogy nem az ön dolga megszervezni mindent teljesen egyedül! Sőt, ha kell dőljön hátra és várja meg, amíg a többiek is cselekszenek.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy ismerősével egy elég különleges vagy akár durva szituációba keverednek, de szerencsére mindkettőjük higgadtan fogja kezelni a helyzetet. Az biztos, hogy ezután sok mindent jobban meg fognak fontolni, valamint lesz bőven mit megbeszélniük az eset után. 

Halak (02.19.–03.20.)

Hallgasson a megérzéseire, mert a mai napon azok fogják a helyes irányba terelni! Meglátja, hogy hamarosan egy különleges lehetőséget fog kapni, ami a jövő évet nagyban meg fogja határozni. Igen, igen, nagyon közeledik már az a 2024!

(Kiemelt kép: Shutterstock)