Napi horoszkóp, 2023. augusztus 7.: A Ráknak nem lesz szerencséje, a Nyilas fontos döntés előtt áll

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint. 

2023. augusztus 6., 20:00

Szerző:

Íme, az új hét. Lássuk, hogy mit ígér önnek a napi horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

Szívesebben pihenne ma is, de az igazság az, hogy rengeteg teendője van, és azt sem tudja, hogy mivel kezdje. Jobban teszi, ha kialakít valamiféle rendszert, és akkor gyorsabban tud haladni a feladataival, sőt este még talán a barátaira is lesz ideje. 

Bika (04.20.–05.20.)

Brutális mennyiségű dicséretet fog kapni a munkahelyén, de ez még nem azt jelenti, hogy hátra dőlhet. Hamarosan kaphat egy jóval nehezebb feladatot, amivel lehetősége lesz arra, hogy bizonyítson és előrébb lépjen a ranglétrán. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Felbukkan az életében egy régi ismerős, ám elsőre nem tudja eldönteni, hogy örül-e ennek a találkozásnak. Talán érdemes lenne átbeszélniük a múlt eseményeit, mert mindkettőjükben vannak lezáratlan dolgok, amelyeket együtt megoldhatnak.

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nap nem lesz a legszerencsésebb napja, és ezt már a reggeli órákban érezni fogja. A jó hír, hogy a nap végén fog kapni egy olyan hírt, ami feldobja, és sokkal pozitívabban fog hozzáállni mindenhez. Kíváncsi, hogy mi lesz?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha nem akarja megsérteni a párját, akkor talán most hagyja rá a dolgokat. Egy fontos döntés előtt áll a partnere, de jobb lesz, ha nem szól bele, mert igazából a végén az fog számítani, hogy  ő mit akar. Inkább támogassa! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Muszáj lesz vállalnia a felelősséget a tetteiért, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy jó pár kellemetlen beszélgetésen át kell esnie. Meglátja, hogy a végén jobban fogja érezni magát, és végre ön is elindulhat a továbblépés útján. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki ma csúnyán átverheti, ha nem figyel oda. Egy kicsit legyen szemfülesebb, és ne bízzon meg mindenkiben, mert bizony nem mindenki olyan, amilyennek elsőre látszik. Szépen lassan megtanulhatja, hogyan reagálja le az ilyen szituációkat. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nincs túl sok kedve ma a munkahelyén lenni, ahol amúgy is hatalmas a káosz. A jó hír azonban, hogy a felettese beszélni szeretne valamiről, ami egy nagy lehetőség lehet önnek a jövőben, és biztos benne, hogy szívesen csinálná. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ne féljen attól, hogy mások mit fognak gondolni. Egy fontos döntés előtt áll, de most tényleg az számít, hogy ön mit szeretne. Mindenképpen gondolja át, hogy önnek, mi lenne a jó, és a fontos kérdésekben ne hagyja magát befolyásolni.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy barátja ma remek ötlettel áll elő, ami akár idővel egy közös hobbi lehet. Fontos, hogy több olyan dolgot találjon az életben, ami segít kikapcsolódni, hiszen így is túl sokat dolgozik. Meglátja, hogy ez segíteni fog abban, hogy fejlődjön! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ha el akar érni valamit, akkor azt el is fogja, de közben vigyázzon, hogy senki se gátolja meg csupán rosszindulatból. Van valaki, aki a környezetében, akinek a szándékai egyáltalán nem barátiak, és inkább az irigység beszél belőle. 

Halak (02.19.–03.20.)

A szerelmi életében ma nagy változások jönnek. Ha párkapcsolatban él, akkor a párja egy furcsa kérdést fog önnek feltenni, de legalább lehetőségük lesz egy kicsit mélyebben beszélgetni. Ha szingli, akkor a baráti társaságán keresztül találkozhat valakivel, aki randira hívhatja.

(Kiemelt kép: Shutterstock)