Napi horoszkóp, 2023. augusztus 4.: a Kos nehezen koncentrál, a Mérleg egy barátja miatt aggódik

hoMutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint. 

2023. augusztus 3., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígér a napi  horoszkóp a hétvége előtt! 

Kos (03.21.–04.19.)

Látszik, hogy nagyon péntek van önnek is, ezért nem is tud már úgy koncentrálni a munkahelyén, mint amennyire szeretne. A jó hír, hogy nem lesz sok meló, valamint a kollégái szerencsére bármikor ott vannak, ha segítségre lenne szüksége. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy barátja csúnyán hátba támadja, de nem biztos, hogy a szembesítés a legjobb ötlet most. Inkább aludjon rá párat, és higgadjon le, azonban semmiképp se hagyja, hogy az illető következmények nélkül azt tehessen, amit csak szeretne. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ne vállaljon el egy olyan dolgot, amihez semmi kedve. Néha muszáj nemet mondani másoknak, és magunkat helyezni az előtérbe a saját lelki béke érdekében. Ne aggódjon azon, hogy a másik személy mennyire fogja magát emiatt rosszul érezni, ugyanis nem tett semmi olyat, amivel haragot érdemelne. 

Rák (06.22.–07.22.)

Legyen egy kicsit lelkesebb, ugyanis a párja azon van, hogy elkápráztassa önt, de ez nem fog sikerülni, mert látja, hogy semmi kedve ahhoz, hogy együtt töltsenek némi időt. Ha egyedül szeretne lenni egy kicsit, akkor mondja meg, de ne várja, hogy mások kitalálják a gondolatait. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ne búslakodjon, ha valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezte, mert könnyen lehet, hogy ennek oka volt. Hamarosan egy olyan lehetőség kerül szembe önnel, amire mindennél jobban vágyott, és még közelebb fog kerülni ahhoz, hogy elérje a legfontosabb céljait. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy kellemetlen szituációból hazugsággal szeretné kivágni magát, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert könnyen lebukhat, és bizony utána minden még kínosabb lesz. Talán itt az ideje, hogy teljesen őszintén megmondja, hogy mit akar. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy barátja miatt aggódik, aki nem kér a segítségből. Nos, pontosan tudja ön is, hogy semmit sem lehet erőltetni, ezért jobban teszi, ha inkább megvárja, amíg az illető magától dönt úgy, hogy felkeresi. Ne legyen tolakodó. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Vigyázzon, hogy ne fogadjon a bizalmába olyan embert, akiről nem tudja, hogy pontosan milyen szándékok vezérlik. Ha nem figyel könnyen nagyot csalódhat. Inkább most járjon nyitott szemmel, sok szomorúságot megspórolhat. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Végtelenül nagy türelemre lesz ma szüksége, mert úgy érzi, hogy mindenki az idegrendszerén akar táncolni. Az este folyamán inkább legyen azon, hogy végre kikapcsolhasson, és csak saját magával törődhessen. Szüksége lesz rá! 

Bak (12.22.–01.19.)

Fél őszintén beszélni az érzéseiről, pedig jóval könnyebb helyzetbe kerülne, ha megnyílna. A párja sem vágyik másra csak arra, hogy megtudja mi motoszkál pontosan az ön fejében, és mi az, ami visszatartja. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Igazságtalanság érheti, amit nagyon nehezen fog tudni feldolgozni. Szerencsére a barátai mindenben ön mellett állnak, és érdemes lehet a tanácsukat is meghallgatni, mert amíg haragot érez addig nem biztos, hogy a legjobb döntést fogja meghozni. 

Halak (02.19.–03.20.)

Elképesztően vidám napja lesz, és végre semmin sem kell aggódnia. A jó hír, hogy az este folyamán egy kellemes meglepetés is érheti, és bizony ez a hangulat a hétvégéjére is nagy hatással lesz majd. Élvezze ki minden percét! 

(Kiemelt kép: Shutterstock)