Napi horoszkóp, 2023. augusztus 3.: a Rák világgá menne, a Halaknak félre kell tennie a büszkeségét

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint. 

2023. augusztus 2., 21:34

Szerző:

Izgalmas dolgok várnak a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

Kos (03.21.–04.19.)

Nem akarja elhinni, hogy mekkora felfordulás lesz a munkahelyén, és valamilyen oknál fogva mindenki öntől várja a megoldást erre is. Álljon a sarkára, és mondja meg, hogy nem minden ez ön felelőssége különösen sosem fogják békén hagyni. 

Bika (04.20.–05.20.)

Nehéz helyzetbe kerül, és könnyen lehet, hogy két szék közül a pad alá eshet. Ha két önhöz közelálló személy csúnyán összekapott, jobb lesz, ha nem áll bele a vitába, és nem választja egyik oldalt sem, mert csúnyán megégetheti magát. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem ez lesz az a nap, amikor élete terveit megvalósítja, de ne csüggedjen, mert lesz még rá alkalom, hogy bizonyítson. Ma inkább szakítson időt a családjára és a szeretteire, mert meglátja, hogy a személyes kapcsolataival tud majd a legjobban feltöltődni.

Rák (06.22.–07.22.)

Szíve szerint világgá menne annyi teendő szakad ma önre. Jobb lesz, ha egy kicsit visszavesz a tempóból, mert ez az őrült üzemmód az egészsége rovására is mehet. Ideje, hogy egy kicsit kikapcsolódjon és csak saját magával törődjön. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nem tud bízni a párjában, de tény, hogy valóban úgy tűnik, mintha titkolna valamit. A legjobb lesz, ha letépi a sebtapaszt, és egyenesen rákérdez, hogy mi állhat a titkolózás hátterében, csak így van esély arra, hogy rendbe hozzák a dolgokat. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Igazi flörtcsatába keveredik ma a munkahelyén egy olyan kollégájával, akivel már régóta nézegetik egymást. Nos, könnyen lehet, hogy most valamelyikük összeszedi a bátorságát, és meglesz a meghívás az első randevúra. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem tudnak önnek ma olyat mutatni, amit ne tudna megoldani. Vigyázzon azonban, mert mások kihasználhatják ezt a remek problémamegoldó-képességét, és a végén tényleg ott fog tartani, hogy egy perc nyugalma sem marad.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ha teheti ma ne keveredjen nagy vitákba, mert csúnyán megbánhatja, ha valami olyat mond, amit később már lehetetlen lesz visszaszívni. Az egyik legjobb lehetőség, amit tehet, ha inkább félrevonul, és feltölti a saját energiáit. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Vágyik az ismerkedésre, de közben fél attól, hogy összetörik a szívét. Az egyetlen módja annak, hogy beengedje az újat és a jót, ha egy kicsit nyitottabb lesz, és habár a csalódás mindig benne van a pakliban, ideje kicsit optimistábban szemlélni a világot. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan ötlettel áll elő a munkahelyén, amit mindenki imádni fog, sőt könnyen lehet, hogy az észjárását és a lelkességét anyagilag is kompenzálni fogják a felettesei. Már jár az a fizetésemelés, ugye? 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ne ássa bele magát olyan dolgokba túl mélyen, amelyek nem önre tartoznak, mert csúnyán megégetheti magát, és egy olyan szituációba kerülhet, amiből nagyon nehéz lesz kikeverednie. Jobb, ha inkább most a háttérben meghúzódik!

Halak (02.19.–03.20.)

Nehéz belátnia, ha a másiknak van igaz, de talán most pont ezt kell majd tennie azért, hogy a kapcsolat megmeneküljön. Egy olyan szituációba keveredik, ahol a büszkeségét egy időre félre kell tennie. Menni fog? 

(Kiemelt kép: Shutterstock)