Napi horoszkóp, 2023. augusztus 2.: a Bika választás előtt áll, a Mérleg beleszeret egy barátjába

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint. 

2023. augusztus 1., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígér szerdára a napi horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

Ma nem lesz könnyű dolga a felettesével, ugyanis azt fogja érezni, mintha semmi sem lenne jó, és állandóan csak kötekedik önnel. Jó lenne, ha egy kicsit ön is lenyugodna, és nem venné annyira a szívére a dolgokat, könnyebb lenne együttműködniük.

Bika (04.20.–05.20.)

Választania kell két jó lehetőség között, de az időbeosztása miatt lehetetlen, hogy mindkettőt megvalósítsa, vagy talán mégsem? Próbáljon meg kompromisszumot kötni a barátaival, és talán az egyik eseményt eltolhatják kicsit későbbre.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hatalmas lehetőséget fog ma kapni, és a legjobb az egészben, hogy nem egyedül kell belevágnia a nagy kalandba. Kérje meg egy kedves barátját vagy a párját, hogy kísérje el, és meglátja, hogy közelebb is kerülnek majd egymáshoz a sok tanulás során.

Rák (06.22.–07.22.)

A halaszthatatlan dolgai ma már nem várhatnak, de közben úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok. Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége jelezze a munkahelyén, hiszen a kollégái szívesen támogatják bármiben. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A párjával sokat veszekednek a mai napon, de egyikőjük sem akar kompromisszumot kötni. Talán mindkettőjüknek jót tenne, ha egy kis időt külön töltenének, mielőtt túlságosan elfajulnak a dolgok, és olyat mondanak egymásnak, amit később megbánnak. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Bűntudata van, amiért hazudott egy barátjának, de ahhoz nincs bátorsága, hogy beszámoljon az igazságról. Talán itt az ideje ezt átgondolni, mert sokat veszíthet, ha mástól derül ki az, hogy nem volt őszinte. Essen túl rajta, meglátja jobb lesz! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan személlyel kerülnek közelebb egymáshoz, akire mostanáig barátként tekintet, de most talán több is lehet kettejük között. Vigyázzon azonban, hogy ne ijessze meg az illetőt túlságosan azzal, hogy nagyon gyorsan akar haladni. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A munkahelyén ma egyáltalán nem lesz nyugalom, sőt több vita is kialakulhat. A legjobban teszi, ha megpróbál ezekből kimaradni, mert a felesleges stressz önnek sem tesz jót. Hagyja, hogy a többiek lerendezzék, amit kell, ön pedig inkább csak koncentráljon a feladataira.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kellemetlen helyzetbe kerül egy ismerőse előtt, de nagyon hamar kibeszélheti magát, sőt akár egy remek lehetőséget is kaphat az illetőtől a történtek ellenére, amivel érdemes lesz élnie. Most nagyon jó dolgok várnak önre! 

Bak (12.22.–01.19.)

Nem akarja elhinni, hogy mennyi munka szakad önre, és úgy érzi, hogy a feletteseire és a kollégáira semmiben sem számíthat. Ideje a sarkára állnia, mert különben továbbra is ki fogják használni. Legyen egy kicsit erélyesebb, hogy elérje, amit akar!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A párja ma egy olyan dologgal fogja meglepni, amire már régóta vágyott, és ez még közelebb hozza önöket a kapcsolatukban. A jó hír, hogy hamarosan több idejük lesz a kikapcsolódásra, és akár szintet is léphet a kapcsolatuk. 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy új állásajánlattal találják meg, de nem biztos, hogy egy olyan dologról van szó, amiért érdemes lenne váltani. Fontos, hogy mérlegelje a lehetőségeit, és kérje ki olyan emberek tanácsát, akik esetleg hasznos információkkal szolgálhatnak önnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock)