Napi horoszkóp, 2023. április 12.: az Oroszlán nagy sikert ér el a munkahelyén, a Halak közelebb kerül a céljaihoz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. április 11., 20:00

Szerző:

Íme, az újabb napi horoszkóp. Mutatjuk, hogy mi vár a csillagjegyekre.

Kos (03.21.–04.19.)

Nehéz helyzetbe kerül a munkahelyén, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a munkahelyén egy kollégája ki akarja túrni a helyéről. Jobb lesz, ha nem egymás között intézik el a dolgot, hanem bevonja a felettesét is, különben nem fog jól kijönni ebből a helyzetből.

Bika (04.20.–05.20.)

Hihetetlen élményben lesz része a mai nap során, elmondható, hogy ez nagyon szürreális dolog lesz, de hamar meglátja majd a jót benne. Néha kellenek ilyen napok, amikor önfeledten tud nevetni esetleg azon is, ha valami nem úgy sült el, ahogy elképzelte. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem bízik meg a párjában, ami érthető módon nem esik jól neki. Muszáj leülniük és ezt megbeszélniük, mert másképpen nem lesz túl hosszú jövője a  kapcsolatuknak. Az biztos, hogy a békülés érdekében mindkettőjüknek változtatniuk kell a hozzáállásukon.

Rák (06.22.–07.22.)

A szerelmi életében bőven lesznek drámák a mai napon. Ez annak is köszönhető, hogy nem igazán tudja eldönteni, hogy mit vagy éppen kit akar. Lehetséges, hogy ez egy jel, hogy inkább most egyedül kellene lennie, és egy kicsit jobban meg kell ismerje saját magát.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A munkahelyén ma fantasztikus eredményt fog elérni, sőt a főnöke akár még telefonon is felhívhatja, hogy megdicsérje önt. A  jó hír, hogy nem fog elmaradni a fizetésemelés, valamint az előléptetés sem. Legyen továbbra is türelmes!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nagy meglepetésben lesz része, de szerencsére végre egy kis pozitív dolog is történik, ugyanis az ünnepek eléggé megviselték a lelki világát. Ma lehetősége nyílik arra is, hogy megbékéljen a rokonokkal, barátokkal, akikkel eltávolodtak az elmúlt hetekben egymástól.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nehéz szerda elé néz, és a rossz hír, hogy szinte minden, ami tud elromlik a kezében. Érthető, hogy azt érzi, hogy balszerencséje van, de ne csüggedjen, mert egy olyan lehetőséget fog még kapni a nap végéig, amire régóta vágyott, és egyértelműen feldobja majd a napját. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem túl jó ötlet kibeszélni a felettesét a háta mögött, mert hamar visszajuthat minden a fülébe, és akár még az állása is veszélybe kerülhet. Ha valamivel nem elégedett inkább nézzen a főnöke szemébe, és mondjon el mindent, amit érez.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nehezen jön rá, hogyan fejezze ki az érzéseit, de az tény, hogy a párja sem túl nagy segítség önnek ebben. Talán itt az ideje, hogy beszélgessen egy olyan személlyel, aki régebb óta ismeri önt, és talán egy picit jobban meg mer nyílni ön is. 

Bak (12.22.–01.19.)

Káosz lesz ma munkahelyén, de ez nem fogja önt eltántorítani attól, hogy valami csodást alkosson. A kollégái és a felettesei is büszkék lesznek a teljesítményére, valamint a segítségét is fogják kérni egy fontos feladat miatt. Itt az idő, hogy megmutassa, mit tud! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nagyon kimerült, de semmi ideje arra, hogy pihenjen, mert közben azon aggódik, hogy mi lesz, ha kiesik a munkából. Itt az ideje, hogy a saját egészségére fókuszáljon, mert a végén ebből még nagy baj lehet. Ne féljen jelezni, ha nem érzi jól magát. 

Halak (02.19.–03.20.)

Végre ma úgy érzi, hogy sokkal közelebb került a céljai eléréséhez, de ehhez segítségére volt valaki, akivel régen nagyon közeli kapcsolatot ápoltak, de mostanában eltávolodtak egymástól. Talán most itt a lehetőség, hogy újra létrejöjjön a régi barátság.

(Kiemelt kép: Shutterstock)