3 csillagjegy, akik számára ez a hét csupa örömöt és sikert hoz majd a horoszkóp szerint

Húsvéthétfővel kiugróan jó hete kezdődik a következő 3 csillagjegy szülötteinek a horoszkóp szerint.

2023. április 9., 20:01

Szerző:

Annak a három csillagjegynek az előrejelzéséből olvashat alább, amelyeknek a horoszkópja a legpozitívabb a jövő hétre. A hosszú hétvégére szóló horoszkópot ide kattintva találja meg, napi horoszkóppal (a keddivel) legközelebb hétfő este jelentkezünk majd.

Rák (06.22.–07.22.)

Az ünnepek se telnek-teltek éppen rosszul, de a Rák számára az igazán pozitív periódus paradox módon pont akkor kezdődik majd, amikor a hosszú hétvége után vissza kell térni a munkához. Talán valami ilyesmi az igazi boldogság, nem? Amikor az ember nemcsak a rendkívüli ünnepekben, hanem az elvileg szürke hétköznapokban is rendre megtalálja a maga örömét.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A hosszú hétvége csodás feltöltődésnek fog bizonyulni a jövő héten: az ünnepek alatti relaxálásnak és aktív pihenésnek meglesz a gyümölcse. Remekül fog tudni koncentrálni, könnyen túllép a problémákon, és a sors apróbb és nagyobb sikerekkel jutalmazza majd, hogy ennyire formában van.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kétféle boldog ember van: az egyik, akinek a jólléte valamiért irritálja a többieket, és a másik, akinek az öröme viszont ragadós, és inspirálóan hat a környezetére. Talán ön is egy ilyen ember közelébe került a napokban, mint az utóbbi de az biztos, hogy húsvét hétfővel egy igen pozitív hete lesz, amiben a jó energiák egymást erősítik majd. És igen, az ebből származó belső békét ön is tovább fogja adni, akár tudtán kívül is. Irritálóan boldog embereket ezen a héten legfeljebb az Instagramon lát majd.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cookie Studio)