Napi horoszkóp, 2022. október 20.: a Bika színt visz az életébe, a Mérleg megkapja, amire vágyik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. október 19., 20:04

Szerző:

Máris itt a csütörtöki napi horoszkóp! Alább találja az asztrológia önnek szóló üzenetét, olvassa szeretettel – és ne feledje, várjuk vissza holnap is a 168.hu-n, ahol a friss hírek mellé a Horoszkóp rovatban mindig talál friss előrejelzést.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy régi félelme kísérti ma meg a Kos csillagjegyűeket, de ne hagyja, hogy ez a félelem irányítsa önt! A mai napon egy kicsi tűz ugyan kialszik, de hamarosan egy még nagyobb fog belobbanni.

Bika (04.20.–05.20.)

Megint terhesnek érzi a hétköznapok szürkeségét, az egyhangúságot. Bár nincs még itt a hétvége, vigyen egy vad színt az életébe legalább egy-két óra erejéig valami váratlannal, tervezetlennel – legyen az egy spontán megszerveződő találkozás, egy meglepetés önmagának, egy újfajta mozgás, egy új zene, egy új tánc! A mai napon kétszeresen hat az ilyen kalandok gyógyító ereje.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap a fény és a remény napja az Ikrek csillagjegyben születettek számára. Valamiért ma könnyebben tudja hagyni, hogy a fény vezesse önt, érzi, ahogy életet lehel önbe a remény, ráeszmél, mennyi áldásban volt része eddig, és mennyi minden várja még. Legyen hálás a nap pozitív energiáiért, zárja őket a szívébe!

Rák (06.22.–07.22.)

Újrakezdődik most egy játék a Rákok számára. Ambivalens érzései vannak ezzel kapcsolatban, hiszen egyrészt játszani jó és izgalmas, de másrészt közben fárasztja is a játék komolytalansága – miért csak játék? Miért nem az igazi? Vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy ezúttal a játéknak nagyobb lehet a tétje, mint elsőre gondolná.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Teljesen új oldaláról, új mélységéről ismer meg valakit, akivel pedig már jó ideje nem idegenek egymás számára. Ha észrevesz egy jelet, ami többet sejtet annál, amit eddig tudott, kérdezzen bátran utána!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csillagjegyűekben a mai napon a legmélyebb, legősibb érzések-vágyak kerülnek a felszínre. Nem véletlen, hogy pont most kopogtatnak, úgyhogy azt érdemes tennie, hogy megpróbálja megfejteni, miért pont most élénkültek így fel (talán nem is olyan nagy titok ez), és így könnyebb elkerülni, hogy teljesen átvegyék az irányítást a józan észtől.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma meglepően sok minden fog az ön kedve szerint alakulni, tehát ilyen szempontból egy könnyű, élvezetes, szinte bulis nap lesz ez, már amennyire ez egy csütörtökön lehetséges. De persze nem biztos, hogy jót tesz, ha mindent megkap, amire vágyik, ha mindenben kiszolgálják az ön ízlését – már csak ezért is jobb, ha nem szokik hozzá az ilyesmihez.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meglepő intenzitással hív életre gyermekkori élményeket a mai nap egy bizonyos helyzetben. Mennyi idő eltelt, és mennyivel bátrabb most, mint annak idején volt! A múltba való visszatekintés ma a jövőt is megmutathatja.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Lesz a napban egy búcsú, ami valamiért jobban megérinti önt, mint gondolta volna. Talán az ősz teszi, hogy az elválás, az elmúlás bármiféle manifesztálódása ennyire nagy hatással van önre. Ez a búcsú most a végleges búcsúkból tartalmaz egy darabkát. Ha jobban meg szeretné ismerni magát, mélyedjen el egy kicsit a gondolataiban – mi is pontosan ez a bizonyos darabka?

Bak (12.22.–01.19.)

Kettő vagy több női alakot mutat mára a Bakoknak a horoszkóp, meghatározó személyek lesznek ők az ön napjában. Egyelőre nem tudhatja, hogy mi jár a fejükben, illetve mi motiválja őket, de a mai nap bepillantást engedhet egy titokba, hogy vajon honnan származhat ezeknek a nőknek az ereje.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Különös módon fogja megszólítani a Vízöntőket ez a mai nap. Véletlennek tűnő események, együttállások, akár tárgyak is mintha önnek szóló üzenetet rejtenének. Sőt, éppen ez az, a mai napon nem csak rejtegetik ezt az üzenetet, hanem megszólal bennük egy hang. Önnek nincs más dolga, mint meghallgatni őket, felelni arra, ahogy szólítja önt a világegyetem!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy idegen lép be a mai napba. Az érkező nagy hatást tesz önre, de önön múlik, hogy hogyan reagál a feltűnésére. Egyelőre az is benne van a pakliban, hogy az illető idegenként is tűnik majd el hamarosan, és csak egy villanásnyi emlék, egy álom marad az ön számára. Talán jobb is így?

(Kiemelt kép: Shutterstock/milanzeremski)

Horoszkóp