Napi horoszkóp, 2022. november 3.: a Kos élete visszazökken, az Oroszlán megismeri önmagát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. november 2., 20:04

Szerző:

Itt az ideje a csütörtöki napi horoszkópnak! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzennek mára önnek a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Az embernek mindig rögtön szemet szúr, ha valami máshogy van, mint szokott lenni. Az újdonság, a különbözőség fölött főleg akkor nehéz elsiklani, ha egy negatív változásról van szó. Annál nehezebb észrevenni viszont, amikor egy ilyen anomália szép csöndben megszűnik, és a dolgok visszazökkennek a normális kerékvágásba. Ma egy ilyen esemény zajlik majd le az ön életében: figyeljen oda, ne szalassza el!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma olyan energiákat kap az univerzumtól, amiktől a zsigeri reakciója szerint legszívesebben megszabadulna. Nem érzi magát komfortosan ezekkel az érzésekkel és gondolatokkal, és ne aggódjon, hamar el fognak múlni! De addig is: üljön velük egy kicsit, próbálja megérteni, honnan jöhettek és miért maradtak ilyen sokáig önnel!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma vegyik régi nagy álmának megvalósításához kerül egy kicsit közelebb. Persze a cél még így is messze van, sokat kell még dolgoznia, de ma óriási lépést tehet a megvalósítás érdekében!

Rák (06.22.–07.22.)

Ön csapatjátékosként sokkal jobban teljesít, mint gondolja! A társai szeretik, mert lehet önre számítani, a csapatban azok közé tartozik, akik rendesen kiveszik a maguk részét a munkából, és ezt a többiek is tudják. A mai nap megmutatja önnek, hogy ez mennyire így van.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Figyeljen oda az éjszakai és nappali álmaira, vágyaira mostanában, mert most különösen fontos, hogy jobban tudatában legyen annak, mi zajlik mélyen a lelkében! Ezen a napon egy nagyot léphet előre afelé, hogy jobban megismerje önmagát.

Szűz (08.23.–09.22.)

Meghökkentő hírt kap, ami elsőre negatívnak tűnik, de a nap folyamán rájön majd, hogyan fordíthatja a javára. Sőt, kifejezetten feldobja majd, hiszen ennek az információnak a birtokában előnyt szerezhet versenytársával vagy riválisával szemben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Néhány dolog zavarja a munkahelyén, de olyan dolgok ezek, amiket nem könnyű szóba hozni a megfelelő személlyel. Pedig ma minden lehetősége meglesz rá, hogy megtegye ezt, szóval nagy levegő, és vágjon bele!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bár nagy lesz időnként a kísértés, ma semmiképp se kockáztasson! Különösen tartózkodjon a rizikótól, ha a kapcsolatáról van szó. Ma bármilyen apró hiba is végzetes lehet, amit már nem lehet majd visszacsinálni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Gondolja meg kétszer, hogy ma kitől kér szívességet! Akadnak olyanok a környezetében, akik a jövőben visszaélhetnek a helyzetével, és olyan viszonzást várnak majd, amit ön nem szívesen adna meg.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan ajánlatot kap, ami mélyen gondolkodóba ejti. Ne adjon azonnal választ, ne kapkodjon, hanem járja jól körbe a témát, kérdezősködjön, gyűjtsön információkat. Könnyen lehet, hogy olyan dolgot tud meg a még most következő napokban, ami nagyban befolyásolja a döntését.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma formában kell lennie, a karrierje szempontjából nagyon fontos, hogy mindent beleadjon, a legjobb tudása és képességei szerint teljesítsen. Szerencsére ha stresszhelyzet adódik is, ez csak még több energiát ad önnek, hogy tényleg kivágja ma a rezet.

Halak (02.19.–03.20.)

Az elmúlt napokban egyszerűen nem tudott dönteni egy kérdésben, mert bármit is csinál, valakit megbánthat vele. Nos, ha ez a helyzet, nem az a legegyszerűbb, ha kivételesen a saját érdekeit (is) nézi, és nem annak alapján dönt, hogy a környezete mit fog szólni a választásához?

(Kiemelt kép: Pexels/Andrea Piacquadio)