Napi horoszkóp, 2022. november 24.: a Kos megkönnyebbül, a Vízöntő új barátra lel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. november 23., 20:04

Szerző:

Eltelt egy nap, itt az ideje a friss napi horoszkópnak! Alább találja az előrejelzést csütörtökre, de még elé egy emlékeztető: pont egy hónap van hátra karácsonyig!

Kos (03.21.–04.19.)

Megkönnyebbülést hoz ez a nap a Kos csillagjegyűek számára. Egy kellemetlen szituációból szabadul meg, és végre eggyel kevesebb dolog okoz önnek rendszeresen fejfájást.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan ötletet vagy indítványt hall valakitől, amire igazán nem számított pont ettől a személytől. De ha már egyszer ő javasolja, fontolja jól meg a kérdést, mert könnyen lehet, hogy egy igazán pozitív dolog sül majd ki ebből!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Semmi új információra nincs szüksége: amit már tud, az ma fog összeállni az ön fejében, hogy valami újdonságra jöjjön rá, vagy egy új dolgot indítson el. Hogy lehet, hogy ebbe így eddig még sosem gondolt bele?!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan versenyben vagy vetélkedésben vesz ma részt, ahol nem egyenlőek mindenkinek az esélyei. Mégsem az ér először a célbe, akinek a legkönnyebb lett volna ezt a teljesítményt nyújtania.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kollégáival vagy munkatársaival összeállva ma lehetősége van egy olyan dolgot csinálni vagy létrehozni, amire eddig még nem volt példa. Figyelje meg, mennyire összekovácsolja önöket ez az eset!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan nap lesz a mai, amiben hiába próbálja elérni a célját, ha látja, hogy a nap történései nem abba az irányba mutatnak. Próbáljon meg ma „igen, sőt” attitűddel hozzáállni a dolgokhoz, sokkal előbbre fog jutni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy önnél fiatalabb személlyel lesz ma egy meghatározó élménye, amit egyikük sem fog majd sokáig elfelejteni. Nem látja majd előre ez a pillanatot, de amint megtörténik, tudni fogja majd, hogy ez volt az.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lehetősége nyílik ma csatlakozni egy új kezdeményezéshez. Több minden zárul le vagy dől össze mostanában ön körül, jó alkalom a továbblépésre, ha megragadja a ma kínálkozó lehetőséget.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Problémái adódnak egy újdonsággal, de ne aggódjon, mert minden kezdet nehéz – de ezúttal csak a kezdet lesz az! Hamarabb túllendül az első nehézségeken, mint most gondolná.

Bak (12.22.–01.19.)

Ön kezdett hozzá – és most mintha át akarná venni öntől valaki. Ne hagyja, hogy a féltékenység szép csendben eluralkodjon önön: ha úgy érzi, az illető kezd túl nagy szerepet vállalni, beszéljen vele!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan helyen fog ma ismeretséget kötni, ahol az ember nem igazán szokott barátokat találni. Márpedig az önök számára benne van a lehetőség a ma megismert személlyel, hogy egy hosszabb kapcsolatot alakítanak ki: akár jó barátok is válhatnak önökből.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma egy olyan nap lesz, amikor túl sok jön a jóból. Márpedig abból is megárt a sok, mint tudjuk, de azért próbálja meg a pozitív oldalát nézni a dolognak, mert természetesen az is van neki.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Anna Om)

Horoszkóp