Napi horoszkóp, 2022. június 22.: a Kos számára a hála, a Halaknak a teljesítmény napja lesz ez a szerda

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2022. június 22., 00:03

Szerző:

Mint minden reggel, ma is itt a friss horoszkóp a 168.hu-n! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek mára a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Furcsa érzés a hála, amit a mai napon több formájában is meg fog ön élni, át fog érezni. Egyrészt az ember olyan jelentéktelennek érezheti magát, amikor valaki más vagy éppen az univerzum vagy a sors csak úgy valami nagy jót tesz vele, hiszen ki vagyok én, hogy ezt a sok jót megérdemeltem? Másrészt pedig pont ezért érezheti magát az ember a világ közepének: mert íme, ezt én kaptam, engem ajándékozott meg a gondviselés. Legyen hálás, és legyen tudatában annak, hogy miért hálás!

Bika (04.20.–05.20.)

Egyre többet gondolkodik a spórolás lehetőségein, és jól is teszi, ha most megfogja a pénzt. A mai napon egy újabb kicsi lépéssel közelebb tudhatja magát egyfajta anyagi biztonsághoz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy konfliktus elsimul a mai napon – de nem magától. Önnek is tevékenyen részt kell vennie a dologban, kimutatnia, hogy továbblépett és nincs már önben neheztelés vagy indulat a dolog miatt. Higgye el, érdemes most elásnia a csatabárdot, nagyon jól fog jönni a jövőben, hogy legalább ez a dolog megoldódott-elfelejtődött!

Rák (06.22.–07.22.)

A mai nappal megkezdődött a Rák hava, és egy befelé fordulós nap ez a szerda a Rák csillagjegy szülötteinek. Zajlik önben egy-két folyamat, van önben egy-két érzés, ami érdemel most egy kis figyelmet és támogatást, szóval próbáljon egy kicsit csendben ülni mindazzal, ami a lelkében van – figyelje meg, emésztgesse őket! A mai nap energiái különösen elősegítik az önelfogadást, ezért kifejezetten ma érdemes egy kicsit önmagával, saját maga rendbe tételével foglalkoznia, ne halogassa!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kacérkodós kedvében lesz a ma a nap néhány fontos pillanatában. Kacérkodik egyrészt az univerzummal, és jön is válasz: meglátja, mennyire a sors kegyeltje ebben az időszakban. De kacérkodik a szó szoros értelmében is, lesz, akinek feltűnik majd vonzereje, és ha ön belemegy, akár flört vagy még több is lehet a dologból.

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napból csak úgy dől önből az őszinte és egyenes kommunikáció. Ez alapvetően egy pozitív dolog, amivel példát mutat másoknak, egyedül esetleg arra figyeljen, hogy ne legyen túl kemény, illetve ne legyen türelmetlen azokhoz, akik nem ehhez vannak szokva.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Túl sok volt a zaj és túl sok volt a csönd is az utóbbi időben: most már egy kis zenére vágyik végre! Ezen a szerdán jut végre abból is, és természetesen itt nem (csak) a szó szoros értelmében vett zenéről van szó (bár egy kis tánc mindig jót tesz az embernek). Figyelje meg, milyen életközeli élményekkel ajándékozza meg önt ez a nap: tökéletes pillanatok egy önhöz közel álló személlyel, vagy flört, kaland, illetve ünnepélyes béke. Akármi is lesz a módja, eljön a pillanat, amikor érezni fogja a szívverését!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Párkapcsolatok-romantika terén egy új dolog kezdődik most a Skorpió csillagjegy szülötteinek – holott lehet, hogy egyelőre észre sem veszik. Ha ön szingli, megvan a lehetősége, hogy a viszonya valakivel egy új irányt vesz. Ha állandó kapcsolatban él, szerelmével való viszonyát színezi mostantól egy új árnyalat.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egyre gyarapodik az önbizalma ebben az időszakban, és a mai napon is terem belőle egy újabb adag az ön lelkében. Most, hogy a kételyeket kezdi elengedni, vegye észre saját pozitív tulajdonságait: meg fogja látni, valaki más is észrevette már őket!

Bak (12.22.–01.19.)

Sok az újdonság ezen a napon, több minden indul be egyszerre, amit kicsit nehéz lehet kezelni. De egyrészt önnek azért már van tapasztalata ebben, másrészt a megfelelő prioritáslista betartásával teljesen jól ki lehet jönni ebből a helyzetből.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy pozitív és produktív nap lesz a Vízöntő csillagjegy szülöttei számára. A nap alkalmat fog adni arra, hogy az elveket, amikben a legmélyebben hisz, a gyakorlatba is átültesse, és egy(-egy) kis gesztusban megvalósítsa az ideális világot.

Halak (02.19.–03.20.)

Rengeteg dolog hajtja önt ma előre – érdemes megfigyelnie, honnan jönnek ezek a késztetések. Bár néha kénytelen lesz egy kicsit tudatosan visszavenni a tempóból, jól teszi, ha kihasználja és meglovagolja ezeket az energiákat, hiszen ma rendkívül teljesítményekre képest.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akikre a héten rámosolyog a szerencse

3 csillagjegy, akiknek jó hírt hoz most az egészséghoroszkóp

3 csillagjegy, akik számára pénzt hoz a nyári napforduló

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cookie Studio)

Horoszkóp