3 csillagjegy, akikre a héten rámosolyog a szerencse

Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei érezhetik úgy ezekben a napokban, hogy melléjük állt a szerencse.

2022. június 21., 14:42

Szerző:

Friss horoszkóp-összeállításunkban azt a 3 csillagjegyet találja, akik számára különösen szerencsésnek ígérkezik a hét hátralevő fele. A többit viszont nem bízzuk a szerencsére: mint minden reggel, holnap reggel is friss napi horoszkópot talál majd itt, a 168.hu-n! Várjuk vissza!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Mintha a gondolataiban olvastak volna, ezekben a napokban igazán szerencsével fog járni: pont azt kapja, illetve találja meg, amire vágyott, holott nem is árulta el, sőt, talán még ön maga sem tudta teljesen biztosan, hogy mire vágyik. Persze lehet, hogy a jövőben ezt érdemesebb nem a szerencsére bízni: kérjen, és kapni fog, ha valamire szüksége van, ne legyen rest pontosan megfogalmazni, hogy mi az.

Bak (12.22.–01.19.)

A szerencse egy véletlen találkozás formájában fog önre mosolyogni az elkövetkezendő napokban. Egy távoli ismerőssel vagy teljesen ismeretlen személlyel akad össze, aki pont jókor, pont jó helyen lép be az ön életébe. Lesz-e a dolognak folytatása? Hogy ez csak egy egyszeri találkozó vagy akár egy közelebbi kapcsolat is lesz-e belőle, az csakis önön múlik.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteg kommunikáció, üzenet, spam érkezik önhöz, és csakis a szerencsén múlik, hogy ezek között megtalál egy olyan üzenetet, ami tényleg önhöz szól, ami tényleg jelent az ön számára valamit. Ki tudja, lehet, hogy máskor is volt már ilyen kincs a levélszemétben? Egy biztos: most nem marad elolvasatlanul, és ez a szerencse szebbé teszi az ön napját!

Még több horoszkóp

A mai (keddi) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek jó hírt hoz most az egészséghoroszkóp

3 csillagjegy, akik számára pénzt hoz a nyári napforduló

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Markevich)