3 csillagjegy, akiknek jó hírt hoz most az egészséghoroszkóp

Íme az a 3 csillagjegy, akik számára gyógyulást, egészséget, jóllétet ígér most az egészséghoroszkóp.

2022. június 20., 14:26

Szerző:

Az alábbi 3 csillagjegy szülöttei számára testi-lelki jóllétükkel kapcsolatban van fontos üzenete erre a hétre az egészséghoroszkópnak. Ha az ön csillagjegye ezúttal nem is szerepel a 3 között, akkor is várjuk vissza önt, reggel megtalálja majd a friss napi horoszkópot a 168.hu-n!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos csillagjegy szülöttei különösen erős immunrendszernek örülhetnek ebben a periódusban, ami ellenállóvá teszi őket és segíti a gyógyulást. Erre jól teszi, ha rásegít egy kis aromaterápiával: az ellazulást segíti a levendula, a rózsa, illetve a szantálfa illata. De hatalmas gyógyító ereje van annak is most, ha kint tölt időt a természetben, és eltöltekezik mindazzal a gazdagsággal, amit a nyár kínál most igazán bőkezűen látványban, ízekben és igen, illatokban is.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egyre inkább megviseli önt a hétköznapok szürkesége, de végre talál módot arra, hogy változtasson a rutinon – itt az alkalom, ha most igazít életmódján, az különösen pozitív hatással lehet az egészségére, elhozhatja a régen várt nyugalmat és gyógyulást! Hallgasson a belső hangra, az segít majd eligazodni, hogy mikor érdemes kalandvágyóbbnak, és mikor gyengédebbnek lennie önmagához. Az új önmagához.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különösen pozitív napok következnek a héten a Nyilas csillagjegy szülöttei számára. A mérgező érzések és gondolatok a testre is negatív hatással lehetnek, de ezen a héten kifejezetten könnyen engedi el ezeket az érzéseket és gondolatokat. Ebben segíthet a mozgás (például futás, jóga, úszás vagy éppen tánc), de segíthet a csendes befelé fordulás is: figyelje meg ítélkezés nélkül, hogy mi zajlik önben legbelül, és amit nem szeretne a lelkében magával vinni a jövőre, attól vegyen búcsút! Meglátja, hogy testi és lelki egészségére egyaránt kedvező hatással lesz ez.

Még több horoszkóp:

A mai (hétfői) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akik számára pénzt hoz a nyári napforduló

3 csillagjegy, akiknek az életében új korszak kezdődik június második felében

(Kiemelt kép: Shutterstock/Photobank.kiev.ua)

Horoszkóp