Napi horoszkóp, 2022. június 20.: a Bika bevonzza, amire vágyik, a Halak segítséget kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. június 20., 00:01

Szerző:

Kezdje a hetet a friss napi horoszkóppal, alább mutatjuk, hogy mit üzen mára önnek az asztrológia! Ne feledje: egész héten minden nap várjuk önt a 168.hu-n a friss hírek mellé horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem túl gyakori az ilyen, de ezúttal a hétfő valahogy jobb, mint az előző nap, a vasárnap! Persze, visszaállni a munkába a hétvége után most sem egy élvezet, de rengeteg energiával és szerencsével vág neki az új hétnek, élvezze ki!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttei számára a mai nap egy olyan nap, amikor kétszeres erővel vonzzák be azt, amire a szívük mélyén igazán vágynak. Jó alkalom ez arra, hogy egy kicsit befelé forduljon, és megvizsgálja önmagát: mi is az, amire igazán vágyik?

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha bármi problémája akad a mai nap folyamán, forduljon a barátaihoz, mert van köztük valaki, aki készségesen segít majd önnek! Sőt, nem is csak egy személyről van szó: ezen a hétfőn megtapasztalhatja, milyen sokat jelent ön a barátainak, szeretteinek.

Rák (06.22.–07.22.)

Ez az új hét egy új kezdetet hoz a Rák csillagjegy szülötteinek a munkahelyen. Ez valószínűleg egy új lehetőség felmerülésében manifesztálódik: ne gondolkodjon túl sokáig, hogy éljen-e a lehetőséggel, mert könnyen lehet, hogy az ablak hamar be fog záródni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ennek a hétfőnek az energiái egy olyan közösségbe vonzzák az Oroszlánokat, ahol elismerik, szeretik és támogatják őket. Ne álljon ellen a vonzásnak, hanem foglalja el a helyét ebben a közösségben, és fogadja hálával mindazt, amit tőlük kap!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ez a hétfő kicsit próbára teszi a rendszerető, pedáns Szüzeket! Egy pozitív, sikeres nap lehet ez az ön számára, de ehhez az is kell, hogy a megfelelő pillanatokban kicsit kilépjen a komfortzónájából és ki tudja használni azokat a szituációkat is, amikre inkább a káosz és a spontaneitás jellemző.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Néha jólesik a függetlenség, és ma több támogatást kap valakitől, akitől nem is nagyon számított ilyenre. Hagyja, hadd irányítsa a dolgokat most ő, hiszen a jó szándék mellett a hozzáértés is vezérli! Nem is gondolta volna, hogy az illető ilyen segítőkész tud lenni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napon különösen közel érezheti magát valakihez – ha kapcsolatban él, ez minden bizonnyal a párja lesz, akivel érdemes ma valami közös programmal mélyíteni a kapcsolatukat. Ha ön szingli, töltsön időt egy szerettével vagy rokonával, de könnyen lehet, hogy olyasvalakivel fognak hirtelen egymáshoz közel kerülni, akiről nem is gondolta volna.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Lesz egy program vagy szituáció a napban, amit nem igazán vár, de meglátja, sokkal pozitívabb, illetve hasznosabb lesz, mint gondolta volna. Utólag érdemes visszagondolnia, megvizsgálnia, hogy pontosan mi is volt az, amitől az érzelmei így megváltoztak.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegy számára az otthon és a család különösen fontos ezen a hétfőn. Duplaannyi energiát kap az otthon együtt, békében töltött percektől, mint máskor, szóval tegyen meg mindent azért, hogy összejöjjön egy hangulatos este vagy egy jó kis közös vacsi! Meglátja, a szívében örök kincsként megmaradnak az ilyen pillanatok.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Igencsak mozgásban lesz ön ezen a hétfőn, ha engedelmeskedik a Vízöntőket irányító energiáknak. Kicsi, de azért fontos lépést tesz ma egy céljának elérése felé, de a fizikai mozgás is nagyon benne van ebben a hétfőben: menjen kerékpározni, futni vagy akár táncoljon egyet!

Halak (02.19.–03.20.)

Semmi értelme tovább játszani a mártírszerepet: ha valami bántja vagy gondot okoz önnek, mondja el, mi az és kérjen segítséget! A mai nap különösen alkalmas erre, a kérése megértő fülekre fog találni, és már önmagában nagy segítség tud lenni az, hogy valaki empátiával meghallgat bennünket.

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, akik számára pénzt hoz a nyári napforduló

3 csillagjegy, akiknek az életében új korszak kezdődik június második felében

Horoszkóp: 3 csillagjegy, akiknek párkapcsolat terén nagy változások jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock/Izabela Magier)

Horoszkóp