Napi horoszkóp, 2022. augusztus 5.: az Ikrek csúnyán megbánthat valakit, a Mérlegnek káosz a szerelmi élete

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. augusztus 4., 20:00

Szerző:

Nézze meg a napi horoszkópját most is!  Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a péntekre az asztrológia! Ne felejtsen el visszajönni holnap sem, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy bizonyos szituációt nagyon túlreagálhat a mai napon, ami konfliktust szülhet a közeli barátai és ön között. Kicsit nyugodjon meg és gondolja át, hogy tényleg szükség van-e erre, vagy kezelheti lazábban is a helyzetet, csakúgy, mint a többiek.

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi, hogy semmi sem úgy alakult, ahogy eltervezte. Ne essen kétségbe, mert egyáltalán nincs még minden veszve! Egy olyan helyről kaphat segítséget, ahonnan sosem gondolta volna, de biztosan pozitívan fog csalódni. Minden rendben lesz!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csúnyán megbánthatja egy közeli barátját és bizony nem lesz egyszerű kiengesztelnie. Fontos, hogy átgondolja, mielőtt kritikát fogalmaz meg, hogy biztosan jogos-e, amit mond. A barátság menthető, de ehhez az is kell, hogy őszinte legyen a bocsánatkérése. 

Rák (06.22.–07.22.)

Egy ismerőse minden áron beakarja vonni egy bizniszbe, de ez önnek már az elejétől fogva gyanús lesz. Hallgasson a megérzéseire, mert lehet, hogy csúnyán pórul fog járni. Az illető szándékai egyelőre egyáltalán nem tűnnek tisztességesnek... 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napon csak túlszeretne esni és már csak a hétvégére koncentrálni. Fontos azonban, hogy a hetet úgy zárja le, hogy befejezi azokat a bizonyos feladatokat, amiket a felettesei kértek öntől. A napközben még adjon bele mindent és este már tényleg csak a lazításra kell koncentrálnia!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem jut dűlőre egy fontos döntéssel kapcsolatban. Úgy érzi, hogy bárhogy is dönt, valamit el fog veszíteni, de közben nyerni is fog vele. Nem egyszerű, de a legjobb, amit most tehet, ha tényleg a szívére hallgat és azt választja, amit jobban szeretne.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy igazi káosz a szerelmi élete és tényleg nincsen tisztában az érzéseivel. Talán a legjobb, amit tehet ha nem ma próbálja megoldani a szerelmi ügyeit, hanem egy pár napra félrevonul gondolkodnia és kitalálja, hogy mit, vagy inkább kit akar igazán az életében. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Karrier és szerelem terén is jó napnak néz elébe és remek híreket kaphat. Mindez természetesen elég lesz arra, hogy jó napja legyen és több kedve lesz kimozdulni az este. Vigyázzon, hogy ne öntsön fel nagyon a garatra, mert a hétvégén nem lesz ideje egész nap a másnaposságtól szenvedni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy régi ismerősével való találkozás teljesen felboríthatja az eddigi nyugodt életet. Egy olyan ajánlatot kap, ami nem hagyja nyugodni és egész nap ezen fog kattogni. Próbáljon meg ne stresszelni túlságosan, mert végül úgy is azt a döntést hozza meg, amelyik a legmegfelelőbb lesz.

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érzi, hogy a baráti társasága szándékosan kerüli és több buliból is kimaradt az elmúlt időszakban. Nos, az egyetlen dolog, amit tehet, ha őszintén rákérdez, hogy tett-e valamit, amiért haragszanak önre. Nyisson feléjük és a probléma hamarabb megoldódik, mint gondolná. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma több kollégája is önhöz fordul segítségért, mert tényleg sziporkázik, bármilyen nehéz feladatról is van szó. Azonban vigyázzon, nehogy néhányan kihasználják a lelkesedését és ott találja magát, hogy még ebédelni sem lesz ideje a rengeteg munka miatt, amit átpasszoltak önnek.

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap alkalmas lesz arra, hogy tovább dolgozzon a kitűzött céljain és álmain. Higgye el, hogyha kitartó egyre közelebb kerül hozzájuk és hamarosan tényleg minden, amiért eddig küzdött megvalósul. Ne görcsöljön túlságosan, mert minden el fog jönni a maga idejében!

Még több horoszkóp

3 csillagjegynek pénzesőt ígér a pénzhoroszkóp

Karrier horoszkóp: 3 csillagjegy, akikre hamarosan szakmai sikerek várnak

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

(Kiemelt kép: Pexels)

Horoszkóp