Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

A következő 3 csillagjegy szülötteinek anyagi előrelépést jósol a pénzhoroszkóp!

2022. július 28., 14:03

Szerző:

Ha arra kíváncsi, mit ígér az asztrológia az ön anyagi helyzetével kapcsolatban a következő hónapra, nézze át alábbi horoszkóp-összeállításunkat! Alább azt a 3 csillagjegyet mutatjuk, akik számára pénzügyileg kifejezetten kedvezőbb lesz az augusztus, mint a július volt. Az öné köztük van?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Augusztusban sokan még szabadságon vannak, így könnyen lehet, hogy önre hárul az a munka is, amit szabin levő kollégája végezne. A dolog pozitív oldala: a több munkával több bevétel is jár, így anyagilag kedvezőbb hónappá válik az augusztus. Persze könnyen lehet, hogy nem rögtön az ehavi fizetése emelkedik, de az augusztusi munkával mindenképpen anyagi előmenetelt alapoz meg.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Augusztusban a Skorpió csillagjegyben születettek örülhetnek majd: egy nem várt bevétellel gyarapodik majd a kassza. Bár a nyár, főleg a nyár vége mintha azt sugallná, hogy adjon bele most mindent a szórakozásba és hedonizmusba, mert ki tudja, milyen tél áll előttünk, talán jobb, ha ennek az összegnek nem ver azonnal a fenekére.

Bak (12.22.–01.19.)

Rendszeresen vannak az életben rendkívüli kiadások: elromlik vagy elveszik valami, amit pótolni kell, érkezik egy váratlan számla, ajándékot kell venni és hasonlók. Nos, ez az augusztus kivételesen szűkölködni fog az ilyen rendkívüli kiadásokban a Bak csillagjegy szülöttei számára, így ennyivel is könnyebb lesz takarékoskodnia, vagy legalábbis kijönnie a szokásos összegből a hó végéig.

Még több horoszkóp

Itt a mai (csütörtöki) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akikre egy fontos találkozás vár még a héten a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiket hatalmas szerencse ér még júliusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Pexels/Miguel Á. Padriñán)

Horoszkóp