Napi horoszkóp, 2022. július 28.: a Bakot megértik a többiek, a Halak brillírozni fog

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. július 27., 21:04

Szerző:

Íme a csütörtökre szóló napi horoszkóp! Keresse ki alább az önnek szóló üzenetet a születési dátumának megfelelő csillagjegye szerint! Ne feledje, hogy a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóp-összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

Jobb adni, mint kapni, de lehet, hogy néha túlzásba esik az adást illetően: túlzott figyelme, gondoskodása terhes lehet egy önhöz közel álló személy számára. Ha valami ilyesmit gyanít, beszéljen a dologról bátran az illetővel, meg tudják beszélni úgy, hogy nem lesz sértődés vagy harag a dologból!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy új kihívás merül fel ma a munkájában, ami egyrészt fárasztó, másrészt mégiscsak izgalmasabbá teszi a napját és a munkáját is. Új dolgokat tanulhat a szakmájáról és önmagáról egyaránt, szóval vesse bele magát a dologba bátran!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Olyan az energia önben, ami segíti az együttlétet, az együttműködést másokkal, és ha ön is akarja, magával ragadó légkört tud ma teremteni saját maga körül. Akivel ma időt tölt együtt, azzal megerősödik, elmélyül a kapcsolatuk.

Rák (06.22.–07.22.)

Az újhold a Rák csillagképben van jelenleg, és ez az ön számára is új kezdetet jelent. Már a nap végére egyértelműen érezni fogja ön is, hogy bizonyos trendek megfordultak az életében, és meglepően távolinak fog tűnni az a valaki, aki ön egy hónappal vagy akár egy héttel ezelőtt volt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lesz egy-két probléma a napban, de ne csüggedjen, ön mindennek birtokában van, ami ezek megoldásához szükséges! Egyetlen ponton ronthatja el: ha megpróbálja a felelősségét másra hárítani, vagy másokat okol mindazért, ami elromlott. A közmondást megfordítva: ami az ön inge, azt vegye magára, és menni fog minden, mint a karikacsapás!

Szűz (08.23.–09.22.)

A nap legfontosabb üzenete az ön számára az univerzumtól kettős. Egyrészt büszke lehet magára, mert rendkívülit teljesített. Másrészt azonban nem fenntartható erőfeszítéseiből még mától fogva vissza kell vennie. Ne zsákmányolja ki önmagát se fizikailag, se lelkileg!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Újra kapcsolatba kerül valakivel, akivel már jó ideje nem beszéltek. Milyen sok minden történt azóta! Mennyit változott ő is és ön is! Rengeteget tanulhatnak egymástól, szóval használja ki az alkalmat, figyeljen az illetőre!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Dicséretet vagy bókot kap valakitől, akitől tényleg jól esik a pozitív visszajelzés! Igaz, az utóbbi időben nem volt éppen elkényeztetve ilyen szempontból, szóval már csak ezért is jól jönnek a kedves szavak.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Belső béke és nyugodt öröm – ez az az állapot, amelyben minél több időt szeretnénk eltölteni, de általában nem adatik sok belőle. Ezen a csütörtökön mégis lesz egy-két ilyen  pillanat, ami pont úgy jó, ahogy. Ott, akkor, abban a társaságban ön a helyén van. Élvezze ezt az érzést, de tanuljon is belőle!

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy összességében egészen jól mennek a dolgai, csak valahogy mindig váratlan és/vagy alkalmatlan pillanatokban érzi úgy, hogy most az ereje végéhez ért és muszáj egy kicsit kikapcsolnia, feltöltődnie. Ezen a napon is lesz egy ilyen pillanat, de ne csüggedjen, többen megértik a helyzetet, mint gondolná.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Bosszantó lehet a mai napjában, hogy egyszerűen nem érti egy önhöz közel álló személy viselkedését, illetve gondolkodásmódját. Pedig ez egy jó lecke lehet arról, hogy az emberi kapcsolatokat nem lehet előre leülni és megtervezni, alakulnak, ahogy alakulnak. Ha valami zavarja, mondja el őszintén és kedvesen, de ne várja el, hogy a másik feltétlenül alkalmazkodjon önhöz!

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a csütörtökön a Halak csillagjegy szülöttei számára a pozitív dolgok egyrészt a hármas szám jegyében érkeznek majd: figyelje a hármasokat egész nap! Másrészt megérzései és intuíciói is brillírozni fognak ezen a napon, szóval hallgasson a belső hangra, ne tévessze szem elől, hogy mi zajlik a lelkében!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akikre egy fontos találkozás vár még a héten a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiket hatalmas szerencse ér még júliusban a horoszkóp szerint

Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára különösen kedvező lesz július utolsó hete

(Kiemelt kép: Pexels/Sergey Makashin)

Horoszkóp