Egészséghoroszkóp: 3 csillagjegy, akik számára különösen kedvező lesz július utolsó hete

Íme az a 3 csillagjegy, akik számára lelki és/vagy testi gyógyulást ígér az egészséghoroszkóp a következő napokra.

2022. július 25., 13:52

Szerző:

Ha fontos az ön számára a testi-lelki jóllét, és egyensúly, olvasson bele alább az egészséghoroszkópba! Mutatjuk, melyik 3 csillagjegy szülöttei számára lesz a legkedvezőbb a most induló hét.

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a héten iránymutatást fog kapni egy makacs, egészséggel kapcsolatos probléma tekintetében. Hallgasson a tanácsra, és tegyen meg mindent az előrelépés érdekében akkor is, ha az iránymutatás esetleg váratlan személytől vagy szokatlan formában érkezik, például álmában. Természetesen bármit tesz, konzultáljon előtte szakemberrel!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Elsőre talán nem annak fogja megélni, de végül igazán kedvező fordulatnak fog bizonyulni, hogy megkérdőjeleződik egy régóta vallott meggyőződése testi és/vagy lelki egészségével kapcsolatban. Ne legyen makacs és ne higgye azt, hogy minden jó volt úgy, ahogy eddig volt, hanem nyissa ki az elméjét, tájékozódjon hiteles forrásból, és módosítson az életmódján most!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegek számára különösen fontos az egyensúly, és ezen a héten ön ebben az irányban fog tenni egy szép nagy lépést. Nem kell a feje tetejére állítania az életmódját, elég néhány hangsúlyt áthelyeznie, és meglátja, máris jobban fogja magát érezni, jobban szolgálja majd az életmódja a testi és lelki egészségét. Két dolog, amit viszont szinte lehetetlen túlzásba vinni: a jóga és a tánc.

Még több horoszkóp

A mai (hétfői) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek nagy meglepetést ígér a horoszkóp a jövő hétre

3 csillagjegy, akikre bevétel vár a pénzhoroszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Denis Moskvinov)

Horoszkóp