Napi horoszkóp, 2022. július 25.: a Bika figyeljen az étkezésre, a Halak segítséget kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. július 24., 20:07

Szerző:

Új hét kezdődik, olvassa el alább a hétfői napi horoszkópot! Ne feledje, a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóp-összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

Pont egy ilyen hétfőn nem számít arra az ember, hogy egyszer csak szembetalálkozik saját magával, de a Kosoknak pontosan ilyen élményben lesz részük: magukra ismernek valaki másnak a szavaiban, mondataiban, tetteiben. Figyelje meg, milyen érzéseket kelt ez önben, sokat tanulhat önmagáról!

Bika (04.20.–05.20.)

Figyeljen ma különösen oda az étkezésére, mert ez egy olyan nap, hogy minden duplán számít: amit nem kéne fogyasztania, az ma kétszer annyira káros, ami viszont egészséges, az duplaannyira szolgálja a szervezete működését.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Megtalál egy tárgyat, amit talán elvesztett vagy eldugott valaki, de az is lehet, hogy ön tette el egyszer, csak már elfelejtette. Nem véletlen, hogy ez a tárgy pont ma kerül az ön kezébe – gondolja végig, mi lehet ezzel az univerzum üzenete?

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan nyelven kell ma majd kommunikálnia, amihez nincs hozzászokva: lehet az egy idegen nyelv vagy egyszerűen csak egy ön számára idegen stílus vagy nyelvváltozat. Ne ijedjen meg a kihívástól, mert magának a szituációnak nincs különösebb tétje, de annál többet tanulhat önmagáról és a világról!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy interakció egy gyerekkel igen fontos üzenetet hordoz az ön számára ezen a napon: ne engedje el a füle mellett, amit a kicsik mondanak!

Szűz (08.23.–09.22.)

Kellemes meglepetésen lesz része a mai napon: megszabadul egy olyan kötelezettségtől, amihez nem igazán fűlött a foga. Megkönnyebbülést fog érezni, de ne felejtse, bizonyos tervei is módosulnak emiatt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Partnere vagy más, önhöz igen közel álló személy váratlan hírt közöl önnel. Figyelje meg első reakcióját, de tartsa észben: most még nehéz megmondani, hogy jó vagy rossz hírről van-e szó. Ez majd idővel elválik.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Aminek már egy ideje drukkolt, amit remélt, az ezen a napon bekövetkezik, de nem pontosan úgy, ahogyan számított rá. Szinte sose fordul elő, hogy 100%-ig pontosan azt kapjuk az élettől, amire vágytunk, nem igaz? Viszont mennyire gyakori, hogy csak miután megkaptuk, akkor ébredünk rá, hogy igazából erre kellett volna vágynunk!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttei ezen a hétfőn a hetes számra figyeljenek majd, mert ez a szám különleges jelentőséget ad majd a nap egy bizonyos eseményének.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy fontos utazásra kerül sor ezen a hétfőn: nem a kiindulópont, nem is a cél teszi különlegessé ezt az utat, hanem valami különleges, ami menet közben történik. Az utazásoknak mindig van önmagukon túlmutató jelentése – figyeljen befelé, fejtse meg, hogy ezé a mostanié micsoda!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Minden kezdet nehéz: ennek a hétnek a kezdete a Vízöntők számára különösen. De ne essen kétségbe, adjon bele mindent, hamarabb beindulnak a dolgok, mint gondolná, és onnantól már megy majd minden, mint a karikacsapás!

Halak (02.19.–03.20.)

Elakad valamiben, de segítséget kap egy olyan személytől, aki már máskor is kisegítette. Ez az epizód fordulópont lehet kapcsolatukban.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek nagy meglepetést ígér a horoszkóp a jövő hétre

3 csillagjegy, akikre bevétel vár a pénzhoroszkóp szerint

3 csillagjegy, akikre egy fontos beszélgetés vár még júliusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Shutterstock/Sergey Causelove)

Horoszkóp