Napi horoszkóp, 2022. augusztus 1.: az Oroszlán elveti a siker magvait, a Bak extra önbizalomnak örülhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2022. július 31., 20:01

Szerző:

Kezdje az új hetet, augusztus első hetét a friss napi horoszkóppal! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek erre a hétfőre az asztrológia! Ne felejtsen el visszajönni holnap sem, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

Kiszámíthatatlan-kontrollálhatatlan események sorát hozza ez a nap. A különleges események néha plusz energiát igényelnek, de cserébe különleges, új perspektívát nyújtanak, ami fontos felismerésekhez segítheti hozzá önt.

Bika (04.20.–05.20.)

Vágyik valamire, jó ideje kitűzött már egy célt, de az egyelőre elég távolinak tűnt eddig. Ez a hétfő hozza el, hogy elkezd kikristályosodni a módszer, hogyan érheti el, amit szeretne, hogyan valósíthatja meg álmát. Tegye meg az első lépést!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek ezen a napon az anyagiakhoz, pénzügyekhez, gyakorlati dolgokhoz való érzéke lesz a legerősebb. Ha ilyen területen van szükség döntéshozatalra, gondoljon végig mindent körültekintően, és határozza el magát, ezen a területen a mai nap a döntés és a cselekvés napja!

Rák (06.22.–07.22.)

Az új hónappal hirtelen megugrik a Rákok népszerűsége, ezen a napon olyan energiával áldja meg önt az univerzum, amely kihozza önből a pozitív tulajdonságokat, és ezáltal sokkal könnyebben kelt rokonszenvet másokban. Ez új lehetőségeket is hoz, használja ki, ami adódik!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai nap a magvak elvetésének kedvez. Amit ma elkezd, amibe munkát és energiát fektet, az sokszoros termést fog hozni a jövőben. Ez értendő egyrészt természetesen a munkára-karrierre, de a magánéletre is: egy kis odafigyelés, egy-egy pozitív gesztus mások felé nagyon sokat jelent a mai napon!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap egy szituációját megélheti úgy, hogy magára hagyták önt. De ugyanezt a pillanatot megélheti akként is, hogy itt egy lehetőség, hogy önállóan megoldjon valamit és közben jobban megismerje önmagát. És hogy a helyzetnek mi lesz a végkimenetele, az pont azon dől el, hogy ön a kettő közül hogyan éli meg a helyzetet.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érzi majd ma a nap egy meghatározó pillanatában, mintha távolról hívogatná önt egy hatalmas hang. Ez a hang azonnal arra készteti önt, hogy elinduljon, hogy felfedezze az ismeretlent: vajon el tud-e indulni ezen az úton anélkül, hogy jelenlegi életét nem hagyja el és fizikailag nem kezd utazásba?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezen a hétfőn megtapasztalja, mennyire nagy úr a kényelem. Sokan rengeteg mindent megtesznek vagy elfogadnak azért, csak hogy egy kis kényelmetlenségtől megkíméljék magukat, és a mai nap felteszi önnek a kérdést: önnel milyen gyakran fordul elő, hogy döntéseit a kényelmessége motiválja?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az egészség szempontjából kétszeres nap ez a mai a Nyilas csillagjegy szülötteinek: amit ma tesz a testi-lelki jóllétéért, legyen az mozgás, tánc, egészséges étkezés vagy meditáció-elmélyülés, az kétszer annyit gyógyít, mint más napokon. A kettes szám egyébként is a szerencseszáma a Nyilasoknak ezen a napon, figyelje tehát a ketteseket!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegy szülöttei ma egy kis extra önbizalmat kapnak az univerzumtól: amit ma felvesz, ahogy ma megcsinálja a haját, ahogy ma fogalmaz és viseli magát, az mind jobban áll ma önnek, mint normálisan! Ha flörtölni szeretne vagy új ismeretségeket kötni, ez a nap erre különösen alkalmas.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A hétfőkre nem gyakran jellemző ez, de ezen a hétfőn egyszerűen megállíthatatlanok a Vízöntő csillagjegy szülöttei. Azok a gátak vagy korlátok, amik a karrierben vagy a magánéletben, lelki fejlődésben ön előtt álltak, most hirtelen jelentésüket vesztették, szóval induljon neki bátran!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak ezen a napon kifejezetten nehezen tudja leplezni mások előtt, hogy mi jár a fejében, illetve mit érez a szívében. De miért is kéne titkolózni? Az őszinteség egy pozitív tulajdonság... igaz, elsősorban akkor, ha kedvességgel párosul. Csak azért, mert igaza van vagy mert az igazat mondja, nem szabad durvának vagy tapintatlannak lennie.

Még több horoszkóp

Havi horoszkóp, 2022. augusztus

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

(Kiemelt kép: Pexels/Maria Orlova)

Horoszkóp