Havi horoszkóp, 2022. augusztus: a Rák lép és győz, a Mérleg közösségben találja meg önmagát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre augusztusban a havi horoszkóp szerint.

2022. július 30., 20:06

Szerző:

Elérkezett augusztus, olvassa el alább a havi horoszkópot, ha kíváncsi arra, milyen hónapot ígér önnek az asztrológia! Itt a 168.hu-n minden nap jelentkezünk napi horoszkóppal, illetve egyéb asztrológiai összeállításokkal is, ezért érdemes visszanéznie minden nap, a hétvégén is!

Kos (03.21.–04.19.)

A békehozó, feszültségfeloldó szerepét osztja önre a sors ebben a hónapban. Szüksége lesz empátiájára és racionális gondolkodásmódjára egyaránt, hogy harmadik félként segítsen rendezni olyan konfliktusokat, amik az ön életére is kihatással voltak. Sőt, nemcsak mások problémáit áll majd hatalmában feloldani ebben a hónapban, saját lelkében is olyan békét képes teremteni, ami elengedhetetlenül szükséges az őszre-télre való felkészüléshez.

Bika (04.20.–05.20.)

Bőkezűen osztja majd az univerzum az energiát ebben a hónapban a Bika csillagjegy szülötteinek. Használja ki ezt a lehetőséget önmaga építésére, a nyár utolsó hónapjának kiélvezésére, valamint arra, hogy segítse, felemelje azon szeretteit, akik erre rá vannak szorulva! Aztán ha a hónap vége felé egy kicsit befelé fordul, érdemes megfigyelnie, hogy hol van az a csatorna a lelkében, ahonnan ezek az energiák érkeznek önhöz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A kritikus pillanatokban az érzelmek fogják vezérelni az Ikreket augusztusban. Kapcsolataiban őszintébb, szenvedélyesebb lesz, de az élet más területein néha talán hiányozni fog, hogy az intuíciója mellett. Máskor viszont nem feltétlenül előnyös, szóval ha érzi magán, hogy eluralkodnak ön felett az érzelmei, ne hozzon döntést munka-, vagy pénzügyekben, mert az adott dolgot valószínűleg jobb hideg fejjel eldönteni.

Rák (06.22.–07.22.)

Ahogy halad előre a hónap, egyre nehezebben viseli a korábbról húzódó problémákat. Lássa be, a helyzet önmagától nem fog javulni, de ha végre a tettek mezejére lép, sikerrel fog járni! Lesz min dolgozni augusztusban, de meg is fogja látni erőfeszítései gyümölcseit.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Új utakra viszi az Oroszlánokat kíváncsiságuk ebben a hónapban. Ez értendő valódi, fizikai utakra is: egy utazással olyan helyre jut majd el, ahol még nem járt korábban. De talán még fontosabb, hogy lelkének-személyiségének új területeit egyúttal szintén felfedezi: olyan tulajdonságára-képességére döbben rá, aminek eddig nem volt tudatában, vagy ami eddig talán nem is volt meg önben.

Szűz (08.23.–09.22.)

Fontos, hogy augusztusban figyeljen oda az álmaira: az alvás közbeni álmokra és a nap közben az elméjében-lelkében a semmiből felmerülő képekre egyaránt. Esetleg jól fel is jegyezheti őket, mert így tanulhat önmagától – önmagáról! Az álmok segíthetnek abban, hogy megismerje, mi az, amitől igazán tart, és mi az, amire igazán vágyik legbelül: ez pedig az egyik legfontosabb iránymutató az életben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez az augusztus a közösségről és az együttlétről fog szólni a Mérleg csillagjegyűek számára. Ebben hónapban ön akkor teljesít és érzi magát a legjobban, ha másokkal együtt végzi feladatait. Ez nem csak a munkára, hanem a magánéletre is vonatkozik: ezekben a hetekben újra közelebb érzi magát szeretteihez, és gyönyörű pillanatokat élnek meg együtt.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A változásokról fog szólni ez az augusztus a Skorpió csillagjegy szülöttei számára a horoszkóp szerint. Nagyot változik ön körül a világ ez alatt az egy hónap alatt, de szerencsére a pozitív változások lesznek többségben. A külső változások elkerülhetetlenül belső változást is magukkal hoznak majd: figyelje meg, hogyan alakul az ön lelke-személyisége, ahogy halad előre az idő!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez az augusztus hullámvasúthoz lesz hasonlatos a Nyilas csillagjegy szülöttei számára: megjár pár hullámvölgyet, de bővelkedni fog az augusztus csúcsokban is. Ezeken a csúcspontokon egy-egy pillanatra megállva élvezheti a kilátást, visszatekintve az eddig megtett útra, valamint előrenézve a jövőben ön előtt álló hegyekre-völgyekre egyaránt.

Bak (12.22.–01.19.)

A korábbi időszakra jellemző káosz csillapodni, oszladozni kezd. Egyre több minden rendeződik augusztusban a Bak jegyűek életében. A folyamatot nagyban segíti, hogy rádöbben, mi az, amit nincs értelme már továbbcipelni a múltból, és el tud engedni olyan dolgokat, amelyek csak hátráltatják.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ez az augusztus arra inspirálja majd önt, hogy újragondolja a céljait az életben. Ez vonatkozhat a munkára, a párkapcsolatokra-családra vagy mind a kettőre. Ez rengeteg minden egyebet is megváltoztat, hiszen ha a cél változik, akkor az útvonalon is módosítani kell, viszont az új célok új energiákat szabadítanak fel önben.

Halak (02.19.–03.20.)

Nagyot fog előrelépni augusztus hónapban önmaga megismerésében. Bizonyos élmények hatására rá fog döbbenni olyan dolgokra, amiket eddig észre sem vett, pedig hatással voltak az ön életére. Ezek persze nagy részben külső dolgok, de mégis azáltal kapnak jelentőséget, hogy mit váltanak ki az ön lelkében. A felismerések hónapja lesz ez, tartsa nyitva a szívét és a szemét!

Még több horoszkóp

Hétvégi horoszkóp július 30-31-re

3 csillagjegy, akinek szenvedélyt ígér július utolsó hétvégéjére a szerelmi horoszkóp

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

(Kiemelt kép: Pexels/Andrew)

Horoszkóp