3 csillagjegy, akiknek szenvedélyt ígér július utolsó hétvégéjére a szerelmi horoszkóp

Az alábbi 3 csillagjegy szülötteinek a horoszkóp szerint tele lesz a hétvégéje érzelmekkel és szenvedéllyel!

2022. július 29., 13:33

Szerző:

A nyár a szenvedélyek és az érzelmek időszaka, és a szerelmi horoszkóp ezekből különösen sokat ígér a most kezdődő hétvégére az alábbi 3 csillagjegy szülöttei számára. Ha érdeklődik az asztrológia iránt, várjuk vissza holnap is részletes hétvégi horoszkóppal, illetve vasárnap augusztusi havi horoszkóppal.

Rák (06.22.–07.22.)

Fülsüketítően dübörgő csend, mozdulatlan szélvihar lesz a Rák csillagjegy szülötteinek szívében ezen a hétvégén. A hétvége legintenzívebb, legszenvedélyesebb pillanatai tökéletes békében és nyugalomban fognak telni szerettével vagy szeretteivel, és ha ezekben a percekben kinyitja a szívét, meglátja, ennél erősebb és hatalmasabb dolog nincs a világon!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy tipikus, klasszikus, és kifejezetten fiatalos nyári hétvége várja a Szűz csillagjegy szülötteit. Ha ön szingli, ez az időszak a flörtölés ideje is, ha kapcsolatban él, az év legromantikusabb napjait élheti meg párjával közösen. Most élsz! – ahogy a dal is mondja.

Halak (02.19.–03.20.)

Felkorbácsolják önben az érzelmeket ennek a hétvégének az eseményei: pozitívakat és negatívakat, romantikusakat és azzal ellentéteseket egyaránt. Nagyon fontos megélni az érzelmeinket, de azért ne hagyja, hogy túlságosan elragadja a szenvedély, hogy túl messzire vigyék az érzései-indulatai!

Még több horoszkóp

Itt a mai (pénteki) napi horoszkóp

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

3 csillagjegy, akikre egy fontos találkozás vár még a héten a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Pexels/Luizclas)

Horoszkóp