Napi horoszkóp, 2022. július 29.: a Rák ma önmagára ismer, a Skorpiót szabadságvágya vezeti

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. július 28., 21:05

Szerző:

Íme a friss napi horoszkóp, immár a hét utolsó hétköznapjára! Keresse ki alább az önnek szóló üzenetet a születési dátumának megfelelő csillagjegye szerint, ha kíváncsi, mit üzen önnek az asztrológia erre a péntekre! Várjuk vissza önt a hétvégén is, hiszen a 168.hu-n minden nap jelentkezünk friss horoszkóp-összeállítással!

Kos (03.21.–04.19.)

Az ember pénteken hajlamos előre tekinteni, a hétvégére, de ezen a pénteken felbukkan valami (vagy inkább valaki?) a múltból, és ezt a tényt nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. Ne próbálja erőszakkal visszagyömöszölni a szellemet a palackba, úgyse fog menni! Inkább lépjen vele kapcsolatba, hallgassa meg, emlékezzen vele együtt – és aztán amikor magától is indulna, hagyja elpárologni!

Bika (04.20.–05.20.)

Az elmúlt napokban úgy érezhette magát, mintha egy hullámvasúton ülne, és ez az érzés ma csúcsosodik ki. A sok hullámhegy és hullámvölgy között utazva az ember könnyen összezavarodik, de van az ön környezetében egy jószándékkal ön felé forduló valaki: kérje az illető segítségét bizalommal!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a péntek az Ikrek számára egy aknamezőnek tűnhet. Ne azt olvassa ki ebből az üzenetből, hogy minden körültekintés nélkül nekivághat, de ne is csüggedjen: ha odafigyel, egy karcolás nélkül meg fogja úszni, sértetlenül át fog tudni jutni a mező túloldalára, ahol egy kellemes péntek este és egy szép hétvége várja.

Rák (06.22.–07.22.)

Elég ma egy apró gesztus, elég egy-két mondat, és ennek nyomán önmagára ismer egy önhöz igen közel álló személyben. Nagy felismerés így ráébredni arra, mi az, ami összekapcsolja önt szeretteivel: soha ne feledkezzen meg erről a kapocsról!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rengeteg bizonytalanság közepette kell ma döntést hoznia, ami egyáltalán nem egy kellemes érzés. Ami ma nagy döntésnek tűnik, arról azonban idővel ki fog derülni, hogy sokkal kisebb volt az igazi jelentősége, mint ahogy azt ön most érzi. Ha nem áll a rendelkezésére elég információ, nincs más választása, döntsön az intuíciójára hagyatkozva!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ez egy olyan nap lesz, amikor azok a dolgok, amik általában élvezetet okoznak önnek, kevésbé fognak ízleni, olyasmikben viszont örömét leli majd, amik általában nem lelkesítik, vagy kifejezetten nem kedveli őket. Olyan apróságokban is élvezettel el fog tudni mélyedni, mint például a házimunka végzése vagy más hétköznapi teendők.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Vannak olyan napok, amikor különösen nehéz elfogadni, hogy egy hét nem négy munkanapot tartalmaz, hanem ötöt. A Mérleg csillagjegy szülöttei számára ez a péntek egy ilyen nap – pedig jól teszi, ha hajrázik egy kicsit a hét utolsó munkanapján, a jövő (hét) sokkal egyszerűbbé válik, ha ma is tisztességesen odateszi magát!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió csillagjegy szülötteit ezen a pénteken elsősorban kreativitásuk és szabadságvágyuk vezetik. Sajnos ez nem jelenti azt, hogy a nap ne tartalmazna unalmas és/vagy gépies feladatokat is, amiket muszáj elvégeznie, de ezen a pénteken még ezekbe is bele tudja tenni egyéniségét és sajátos meglátásait. Aztán pedig jöhet a hétvége!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az ötös szám a szerencseszáma a Nyilas csillagjegyben születetteknek ezen a pénteken. A kínai numerológia szerint az ötös szám mindig az egyéniségre, saját valónkra utal, így érdemes különösen odafigyelnie, ha ezen a pénteken az ötös számmal találkozik. Mert találkozni fog vele, ez nem is kétséges.

Bak (12.22.–01.19.)

Lesznek olyan pillanatok a napban, amikor a sűrűsödő problémákat látva arra fog gondolni, hogy lehetséges-e, hogy ennek legalább a fele rendeződjön a hétvégéig. Nyugodjon meg: lehetséges. Nem ez lesz a hét legegyszerűbb napja, de mire a végére ér fellélegezhet majd: itt a hétVÉGRE!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő csillagjegyűek számára ezt a szép pénteket két dolog teheti még szebbé: egy mély beszélgetés és a tánc. A mai napon különösen szüksége van arra, hogy meg tudjon nyílni valakinek egy beszélgetés során, egy önfeledt tánc pedig némileg paradox módon szintén a fókuszba tudja állítani az ön igazi, valós önmagát. Legyen együtt valaki mással, és legyen együtt önmagával is ezen a pénteken!

Halak (02.19.–03.20.)

Talán nem találja meg mindig könnyen, de van önben egy nyugodt öröm, figyeljen rá, hagyja, hogy ez irányítsa önt ma gyengéden! Igen, lehet, hogy kívülről mások számára ez lassúságnak tűnhet, de ha érzi, hogy saját lelkének a megfelelő terében-szobájában időzik éppen, ne hagyja magát kizökkenteni senki által!

Még több horoszkóp

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

3 csillagjegy, akikre egy fontos találkozás vár még a héten a horoszkóp szerint

3 csillagjegy, akiket hatalmas szerencse ér még júliusban a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Pexels/Jeff Denlea)

Horoszkóp