Hétvégi horoszkóp, 2022. július 30-31.: a Kosnak a kapcsolódásról, a Mérlegnek egy erős női jelenlétről szólnak ezek a napok

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre július utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. július 29., 20:06

Szerző:

Alább találja a mostani víkendre vonatkozó hétvégi horoszkópot. Vasárnappal véget is ér majd július hónap, ezért holnap már az augusztusi horoszkóppal várjuk önt, aztán pedig minden nap a napi horoszkóppal, ahogyan azt már megszokhatta a 168.hu-n. Várjuk vissza!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a hétvége a a Kos csillagjegy szülöttei számára nem is annyira a kikapcsolódásról, hanem inkább a kapcsolódásról fog szólni. Különösen fogékony ezekben a napokban arra, hogy ráálljon mások hullámhosszára, hogy igazi kapcsolatot alakítson ki másokkal. Sőt, nem csak másokhoz, önmagához, igazi énjéhez is fog tudni kapcsolódni ezen a hétvégén.

Bika (04.20.–05.20.)

Régóta vár egy jó pillanatra, amikor valamit elmondhat vagy megcsinálhat, amire eddig nem volt lehetősége, mert sosem kínálkozott rá megfelelő alkalom. Ez a hétvége most azonban végre elhozza a lehetőséget, éljen hát vele!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Telefonhívást vagy üzenetet kap a hétvége során egy olyan személytől, akitől egyáltalán nem számított kapcsolatfelvételre, vagy legalábbis nem most. A hívás vagy üzenet meglehetősen kizökkenti önt, hiszen annyira távol van most éppen attól a világtól, amit az illető képvisel.

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvége legintenzívebb, legszenvedélyesebb pillanatai tökéletes békében és nyugalomban fognak telni a Rák csillagjegy szülöttei számára szerettükkel vagy szeretteikkel. Nyissa ki ezekben a percekben a szívét, és hagyja, hogy beáramoljon a sok szépség, öröm, élet és erő!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Némi nyugtalanság ad önnek feladatot erre a hétvégére: ezt a fáradhatatlan energiát próbálja meg átvinni egy pozitív területre, például alkotásba, új teremtésébe, sportba, mozgásba vagy táncba! Az újhold a héten az Oroszlán csillagképbe érkezett: ez az ön számára is új kezdetet jelent.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy tipikus, klasszikus, és kifejezetten fiatalos nyári hétvége várja a Szűz csillagjegy szülötteit. Lesz benne kaland, zene, jó társaság, élvezet, sőt, akár gyönyör is. Most élsz! – ahogy a dal is mondja.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Erre a hétvégére egy erős és pozitív női jelenlétet mutat a horoszkóp a Mérleg csillagjegy szülötteinek. Ez a bizonyos nő lehet valaki az ön környezetéből, de az is lehet, hogy a távolból érezteti személye erejét az ön életében. És a távolt ne értelmezze szigorúan csak földrajzi távolságként.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ha ragaszkodik a tökéletességhez, ez a hétvége lehet, hogy fog némi bosszúságot okozni. De az ilyen hétvégék éppen, hogy a kiszámíthatatlanságukkal és az uralhatatlanságukkal együtt tökéletesek. Önt is érik majd meglepetések, adja át önmagát nyugodtan az események sodrásának!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Lesznek boldog percei ezen a hétvégén, amikor minden magától értetődőnek tűnik, de lesz lehangolt is. Ami valahogy különösen problémás ebben az időszakban, hiszen itt a nyár, a hétvége, mikor legyen az ember felszabadult, ha nem most? Fontos lecke ez az élettől: ne próbálja önmagát kényszeríteni, hogy mivel kapcsolatban mit érezzen – valamennyi érzelmének van oka és létjogosultsága. Értse és figyelje meg őket, ahelyett, hogy hagyná, hogy suttyomban tönkretegyék a hétvégéjének egy részét!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy sor dolog teljesen máshogy történik, mint ahogy szokott, illetve mint amire ön számított. Jó nagy kalamajka keveredhetett volna belőle, ha mindezek nem egy hétvégén, hanem egy hétköznap jönnek össze, de így viszont remek alkalmat nyújt arra, hogy rugalmasságát és kreativitását kamatoztatva jobban megismerje önmagát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ugye milyen sokat jelent nyáron úton lenni? Az utazás, amelyre ezen a hétvégén kerít sort, szintén különös jelentőséget kap egy, út közben történő epizód révén. Minden utazás végső soron önmagunkhoz visz el: ennek az útnak a végén az ön igazibb énje várja majd önt.

Halak (02.19.–03.20.)

Felkorbácsolják önben az érzelmeket ennek a hétvégének az eseményei: pozitívakat és negatívakat, romantikusakat és azzal ellentéteseket egyaránt. Bár ez nem az a hétvége, amikor higgadtnak kell maradnia, azért azt se engedje, hogy az érzései, indulatai vezéreljék!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akinek szenvedélyt ígér július utolsó hétvégéjére a szerelmi horoszkóp

Pénzhoroszkóp: 3 csillagjegy, akiknek anyagilag jobb hónap lesz az augusztus, mint a július

3 csillagjegy, akikre egy fontos találkozás vár még a héten a horoszkóp szerint

(Kiemelt kép: Pexels/Andrea Piacquadio)

Horoszkóp