Húsvéti hétvégi horoszkóp, 2024. március 29.–április 1.: az Oroszlánban oldódik a feszültség, a Mérleg továbblép

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a húsvéti hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. március 28., 20:05

Szerző:

Itt a húsvét, nézzük, mint mond a hétvégi horoszkóp erre a négynapos ünnepre! Nézzen hozzánk vissza a hosszú hétvége minden napján, mert minden nap jelentkezünk majd különleges asztrológiai összeállításokkal itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Lesz egy pár váratlan fordulat a hétvégében, és bár nem lesz éppen a legkellemesebb az összes, így is egy igazán élvezetes víkendnek örülhet majd a Kos. Fel lehet készülni a váratlanra? Lazasággal, nyitottsággal és jókedvvel mindenképpen igen!

Bika (04.20.–05.20.)

Persze tavasszal és főleg az ünnep alatt könnyebben jön az ilyesmi, mindenesetre ha elég mélyre le tud nyúlni a saját lelkében, ön is meg fog lepődni, mennyi erőt és optimizmust talál majd ott ezekben a napokban! Ne legyen gondja másokra, higgye el, ha önben béke van, ezt barátai, szerettei is érezni fogják, és kapnak belőle anélkül is, hogy ön bármi különöset csinálna azon kívül, hogy önmagaként velük van.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Csalódottság is lesz majd önben egy ponton ezen a hétvégén: mintha más, mintha többet várt volna. Időnként megkísértik az embert ilyen gondolatok, pedig ez a hétvége arra is meghívja önt, hogy élje át, milyen az, amikor az embert önmagáért szeretik és fogadják el.

Rák (06.22.–07.22.)

Vigyázzon, ha azon kapja magát a hétvégén, hogy valakinek tanácsokat osztogat: könnyen úgy veheti az illető, hogy ön kritizálja őt. A legjobban teszi, ha csak akkor ad tanácsot bárkinek, ha kérik, és akkor is megpróbál kedves és megértő maradni, ha joggal érzi úgy, hogy sokkal jobban tudja, mi a teendő, mint a másik.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az utóbbi napok szorongásait, feszültségét el fogja tudni engedni ezen a hosszú hétvégén: igazán szüksége volt már erre. Az így beálló belső csönd kifejezetten alkalmas lesz arra, hogy önmagát jobban megértse. Figyelje, mire hogyan reagál ezekben a napokban, mert most alkalma nyílik rá, hogy megértse, igazából milyen álmok, milyen vágyak, milyen érzelmek vezérlik önt a jövő felé!

Szűz (08.23.–09.22.)

A közösségi médiának megvan a jó és a rossz oldala is, de a Szűznek ezekben a napokban többnyire az utóbbiban lesz része. Jobban teszi, ha inkább az offline kapcsolattartásra koncentrál ezen a hétvégén, hiszen élőben bárkivel könnyen megtalálja most a hangot.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a hétvége különösen alkalmas a Mérleg számára arra, hogy búcsút mondjon egy nem túl pozitív szokásuknak és a helyébe új rutint alakítson ki. Előfordulhat, hogy ez azzal jár majd, hogy valakivel megszakad a kapcsolata, de ez ne tartsa önt vissza az előrelépésben: ha az van megírva, idővel újra fel fogják venni a fonalat az illetővel.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kalandozó, vadulós kedvében találja magát a hétvégén, de úgy tapasztalja, nincs ön körül senki, akivel közösen élhetné ki ezeket az energiáit. Két dolgot tehet: vagy elfogadja, hogy ez a hétvége most nem ennek a rezgésszámnak az ideje, vagy fogja, és egyedül indul el afelé, ami vonzza. Figyeljen befelé, vajon melyik énje győzedelmeskedik?

Nyilas (11.22.–12.21.)

El kell engednie valamit ezen a hétvégén, ami egykor egész közel állt önhöz. Ez akár még fájdalmas is lehet most pillanatnyilag, de próbáljon meg egy kicsit távolabbról rátekinteni a jelenre: nem lehet, hogy ezzel az univerzum olyasvalamitől választja most el önt, ami nem engedte, hogy ön tovább fejlődjön és elérje a célját?

Bak (12.22.–01.19.)

A hosszú hétvége sem lesz teljesen mentes a feszültségtől a Bak számára, de az ünnepi nyugalom végül meghozza a hatását: meg fogják tudni beszélni a dolgot és meghitten tud majd együtt lenni családtagjaival. Ehhez persze az is kellhet, hogy ön is hajlandó legyen elengedni bizonyos sérelmeket, de miről szól a húsvét, ha nem az újrakezdésről?!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Vágyik a szórakozásra és kikapcsolódásra, és ez a hétvége szolgál is erre lehetőséggel bőven. Használja ki őket – de okosan! Az energiaszintje ugyanis nem feltétlenül bír mindent ezekben a napokban, szóval hagyjon időt mindenképpen a feltöltődésre is!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy váratlan helyzetben szüksége lesz a talpraesettségére, de egyébként egy olyan víkendre számítson, ami mozgalmasságában is pihentetőnek bizonyul majd. Itt az alkalom, hogy egy kis időt töltsön a szeretteivel, szánjon rájuk időt, de ne felejtse el, hogy saját testi-lelki szükségleteiről szintén gondoskodnia kell!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Bee Bonnet)

Horoszkóp