Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek csodás jó hír aranyozza be az idei karácsonyát

A horoszkóp jó hír érkezését jelzi előre a következő 3 csillagjegy számára.

2023. december 19., 11:36

Szerző:

Jó hírt ígér a horoszkóp a következő 3 csillagjegynek: ha ön e közül a 3 csillagjegy közül valamelyikben született, örülhet, mert napokon belül jó hírt fog kapni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Milyen különleges helyzeteket produkál néha az élet: olyan személytől vagy olyan csatornán keresztül kap jó hírt, akit vagy amit egyáltalán nem kedvel. Az univerzum azonban mégis őt választotta ki közvetítőnek, hogy ezzel a jó hírrel megörvendeztesse önt pont most... vajon mi lehet ennek az üzenete?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Remek hírt kap a napokban a Vízöntő még erre az évre vonatkozólag. Igen, jobban végződik majd 2023, mint gondolná, ez a jó hír már az ünnepeket is bearanyozza majd, ennyivel is szebb lesz a karácsony. Sőt, annyira erősen végződik ez az év, hogy könnyen lehet, hogy ez még nem is lesz az utolsó nagy jó hír 2023-ban!

Halak (02.19.–03.20.)

Olyan régóta vár hiába valamire, hogy már csak nagy ritkán jut eszébe, hogy annak idején mennyire reménykedett a dologban. Mos is az a helyzet, mint az életben rengetegszer: amire számítunk, az nem következik be, amire nem számítunk, az viszont igen. Ennek megfelelően nagy előny, hogy megfeledkezett a dologról, mert most be fog következni! Nem akkor, amikorra eredetileg várta, de most végre megérkezik, beteljesül, megvalósul ez a valami!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alliance Images)