Horoszkóp: jó hete lesz ennek a 3 csillagjegynek, mert nekik most minden sikerülni fog!

Sikert és győzelmet mutat most a horoszkóp a következő 3 csillagjegyben születettek számára.

2024. október 28., 11:44

Szerző:

Ezen a héten átlépünk október hónapból novemberbe, és ez a változásokkal és remélhetőleg több pihenéssel teli hét a horoszkóp heti előrejelzése szerint rendkívül kedvező lesz a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ha van egy nagy terve, amit már régóta meg akar valósítani, ne halogassa tovább! A horoszkóp figyelmeztet, hogy itt az idő! Ne hallgasson azokra a hangokra, amik szerint talán lesz majd alkalmasabb időpont a jövőben, mert a csillagok tettre bátorítják önt: vágjon bele most, össze fog jönni, nincs értelme halogatni! Amit ezen a héten megtehetsz, ne halaszd a jövő hétre!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy pozitív spirál indul be a Mérleg életében ezen a héten: az önbizalma is hozzájárul, hogy egy kisebb sikert arat, amiből további magabiztosságot meríthet, ez pedig további sikerekhez vezet majd. Egymást erősíti a külső és a belső valóság: higgyen önmagában, és egymás után jönnek majd a sikerek ezen a héten – és utána tovább is!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas most olyan passzban van, ami különösen jó csapatjátékossá teszi. Könnyen tud ráhangolódni társai hullámhosszára és remekül megy a közös munka, amit most együtt bevállalnak, azt a Nyilas részvételével-vezetésével biztosan sikerre viszik! Közösen összefogva bármit el tud érni az, aki most egy Nyilassal szövetkezik.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)