Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek az imáira ez a hétvége hozza el a választ

Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akik már régóta vágynak valamire, és most hétvégén meg is kapják.

2024. június 28., 11:38

Szerző:

Amire ön a szíve legmélyéről vágyik, amiért talán még imákat is elmondott, azt a horoszkóp szerint ez a hétvége most elhozza! Legalábbis akkor, ha ön a következő 3 csillagjegy valamelyikében született – alább mutatjuk, melyik jegyek vágyát teljesíti majd be a most kezdődő víkend.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az ember a cselekedeteit tudja irányítani, de a vágyait nem. Van egy olyan vágy az ön szívében, amiről jól tudja, hogy nem érdemes arra, hogy bármit tegyen a beteljesítéséért: de most a hétvégén az élet mégis meghozza ezt a bizonyos dolgot. Lehet, hogy pont azzal vonzotta be a vágy beteljesülését, hogy nem tett az érdekében semmit?

Bak (12.22.–01.19.)

Egy önhöz igen közel álló személlyel kapcsolatos vágya vagy kívánsága teljesül a Baknak ezen a hétvégén. Jó alkalom ez tehát, hogy egy kicsit leltárt tartson a szívében: milyen vágyak lakoznak benne, kinek mit kíván a szíve-lelke mélyéről? Az egyik ilyen vágy ugyanis ezen a hétvégén valóra válik majd.

Halak (02.19.–03.20.)

Van olyan helyzet, amikor az ember mást nem tud tenni egy cél elérése vagy álom megvalósítása érdekében, csak imádkozni: hiszen 100%-ig Isten kezében van a dolog. Most azonban nem egy ilyen dologról van szó, a Halaknak egy olyan vágya teljesül a hétvégén, amiért a vágyakozáson-imádkozáson kívül tett is valamit. Az ön erőfeszítései önmagukban azonban valószínűleg nem lettek volna elégségesek, de meglátja, imái meghallgatásra találtak, az univerzum most hozzáteszi a maga részét a dologhoz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/fizkes)

Horoszkóp