Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek igazán rendkívüli nap lesz ez a péntek 13.!

Holnap péntek 13., és ez a jeles nap tényleg különleges lesz a következő 3 csillagjegy számára.

2024. szeptember 12., 12:05

Szerző:

Ebben a naptári évben eddig még nem volt, de még kétszer lesz péntek 13., egyszer decemberben, és egyszer holnap! A teljes napi horoszkóppal este 8 magasságában jelentkezünk majd, ahogy szoktuk, de már most kiemeljük azt a 3 csillagjegyet, akiknek ez a jeles nap tényleg különleges lesz.

Bika (04.20.–05.20.)

Bár tizenharmadika lesz holnap, a Bikának a tizenkettes számot érdemes figyelnie, mert ez a szám fog szerencsét hozni, illetve egy pozitív, jövőbeli eseményt fog előrejelezni ez a szám. Ha tart a péntek tizenharmadikától: ne tegye, rendkívül szerencsés napja lesz!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Minden is lesz a Mérleg holnapi napjában: egy jó hír, egy szerencsés fordulat, egy régi ismerős felbukkanása, sőt, valaki ígéretet is fog tenni önnek. A péntek tizenharmadikával kapcsolatban sokan azt gondolják, hogy szerencsétlen, mások azt, hogy éppen, hogy szerencsés nap: nos, önnek egyértelműen inkább az utóbbi lesz.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy hétköznaphoz képest meglepően sok, meglehetősen extrém esemény zsúfolódik majd be a Vízöntő napjába. A hullámvasutas hasonlatot érdemes most elővenni: hullámhegyek és hullámvölgyek, pozitív és kevésbé pozitív meglepetések fogják váltani egymást gyors egymásutánban, és az ön dolga az lesz, hogy ne fókuszáljon túlságosan sokáig egyik eseményre se, inkább távolodjon el egy picit a konkrét fordulatoktól és élvezze úgy általában ezt a rendkívüli utazást!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)