Horoszkóp: holnap kezdődik az Oroszlán hava, és ez a következő 3 csillagjegynek fantasztikus hír

A horoszkóp szerint az Oroszlán hava rendkívül pozitív periódus lesz most azoknak, akik a következő 3 csillagjegy közül valamelyikben születtek.

2024. július 22., 10:59

Szerző:

A horoszkóp szempontjából igen fontos napok ezek: nemcsak a telihold miatt, hanem azért is, mert ma véget ér a Rák hava, és holnap már az Oroszlán havában ébredünk. Ez a holdhónap kiugróan pozitív periódusnak ígérkezik a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az érzelmek és az egészség terén a legpozitívabb az Oroszlán számára szóló előrejelzés az Oroszlán havára. Talán az élet két legfontosabb területe ez: a horoszkóp azt prognosztizálja, hogy a testi-lelki gyógyulás és feltöltődés időszaka lesz ez önnek. Nyilván ön sem most hallja először a nagy igazságot, hogy ez a két terület egyáltalán nem független egymástól, a pozitív lelki folyamatok a fizikai egészséget is elősegítik és fordítva.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas nyugodt, békés, kiegyensúlyozott hónapra számíthat. Elkerülik majd a szélsőségek, az a típusú pozitivitás uralja majd az életét, amihez rendkívül könnyű hozzászokni. Így talán jól jön majd, ha időnként tudatosan emlékezteti magát, és önmagában (vagy akár hangosan) hálát ad a sok kicsi és nagy jóért, ami észrevétlenül csodaszéppé teszi majd ezt a hónapot.

Halak (02.19.–03.20.)

A most következő időszak relatív nyugalomban telik majd a Halak számára, aztán az Oroszlán havának vége felé, azaz augusztus hó közepe táján van kilátásban két rendkívül pozitív esemény. Ezek kis időkülönbséggel fognak majd bekövetkezni, és külön-külön is nagy hatásuk lenne az ön életére, de a pozitív következmények egymást erősítik majd, így ennek a két dolognak a fénye együttesen az ön egész életét beragyogja majd. Csodálatos napok várják önt!

(Kiemelt kép: Shutterstock/ViDI Studio)