Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy megismeri a héten az igazságot

A horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülöttei egy nagy igazság birtokába fognak jutni ezen a héten.

2024. május 27., 12:11

Szerző:

Fontos hét kezdődött ezzel a hétfővel a horoszkóp előrejelzése szerint a következő 3 csillagjegy számára most, hogy a Jupiter belépett az Ikrek csillagképbe. Ők ugyanis ezekben a napokban egy nagy igazságnak jutnak majd a birtokába. Mutatjuk, melyik csillagjegyekről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos készüljön fel, mert végre megtudja majd az okát valaminek, ami eddig teljesen megfejthetetlennek vagy misztikusnak tűnt. Figyelje majd meg, mennyi mindent megváltoztat, hogy végre tudja a teljes igazságot, és tisztába kerül azzal, hogy bizonyos események miért történtek, illetve bizonyos emberek miért viselkedtek úgy, ahogy.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valaki elhallgatott ön elől valamit: vagy semmit sem árult el, vagy csak részleteket közölt önnel. Nos, most megtudja végre a teljes igazságot, minden bizonnyal azt is, hogy az illető miért nem számolt be önnek mindenről. Biztos lehet benne, hogy megvolt rá az oka – de talán ez az ok most már nem is bír jelentőséggel, a lényeg, hogy kiderül a titok.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg egy olyan személyről fog megtudni egy nagy igazságot, aki nem rokona, de nagyon közel áll hozzá: lehet, hogy egy szomszédról vagy munkatársról lesz szó. Ezt a dolgot nem az illetőtől tudja majd meg, és azt önnek kell eldöntenie, hogy elárulja-e az illetőnek, hogy megtudta róla ezt a bizonyos információt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Asier Romero)

Horoszkóp