Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek előbb jön a karácsony, csodás jó hírt kapnak a jövő héten

A horoszkóp fantasztikus jó hírt jelez előre a következő 3 csillagjegy szülöttei számára a jövő hétre.

2023. december 9., 20:07

Szerző:

A karácsony előtti utolsó előtti hét kezdődik hamarosan, és a horoszkóp erre a hétre csodás jó hír érkezését ígéri a következő 3 csillagjegy számára.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személlyel kapcsolatos jó hírnek örülhet hamarosan, ami egy önhöz közel álló személlyel, családtaggal vagy baráttal kapcsolatos. Ha úgy érzi, hogy annyira nagy a boldogság a hír hallatán, ezt az eseményt akár meg is lehet majd ünnepelni egy spontán összejövetellel, koccintással, előrehozott karácsonyozással!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió már most a jövő évre vonatkozólag fog jó hírt kapni a hamarosan kezdődő héten. Nem lehet mondani, hogy ne lennének aggasztónak tűnő dolgok a jövőben, de egy pozitívumban már most biztos lehet: eggyel több ok, hogy bizakodva várja 2024-et!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak csillagjegy szülöttei számára nagy boldogságot jó hírt és örömet jelez előre a horoszkóp a jövő hétre, és még valamit: egy gyermek alakját. Ez azt jelenti, hogy ezt a bizonyos jó hírt vagy egy gyermek fogja hozni az ön számára, vagy a hír valahogy másként lesz kapcsolatos egy önhöz közel álló gyermekkel vagy fiatallal.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)