Horoszkóp: ezen a hétvégén valami egy életre megváltozik a következő 3 csillagjegy életében

A horoszkóp nagy horderejű változást jelez előre a következő 3 csillagjegy számára erre a hétvégére.

2024. szeptember 13., 11:19

Szerző:

A szokott időben jelentkezünk péntek este a komplett hétvégi horoszkóp előrejelzésével, de már most érdemes kiemelni azt a 3 csillagjegyet, akik számára hatalmas változást jeleznek előre a csillagok. Az ő számukra valami hamarosan egy életre megváltozik majd.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valami vagy valaki egy életre belopja magát az Ikrek szívébe ezen a hétvégén. Annyira pozitív benyomás alakul majd ki önben, hogy azt árnyalni ugyan lehet majd a jövőben, de átfordítani vagy kitörölni biztosan nem. Ne feledje minél többet szeret, annál jobb!

Rák (06.22.–07.22.)

Lehet, hogy már most tudja, hogy kiről van szó, lehet, hogy csak majd a jövő héten, talán a jövő hónapban lesz majd világos, de jobb ha tudja, hogy ma beszél az életben utoljára valakivel, aki nem is olyan régen lépett be az ön életébe. Máshogy is alakulhattak volna a dolgok, de ennek az epizódnak ez a most hétvégi beszélgetés az utolsó jelenete lesz.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az igazán mély és jelentőségteljes változások általában lassan és fokozatosan mennek végbe, mint ahogy egy kamaszgyerek nőddögél, vagy ahogy hatni kezd egy fogyókúra. Nos, az ilyen fokozatos és organikus változások-folyamatok ellentétére lesz példa a Skorpió mostani hétvégéjében: nem lesz átmeneti zóna, lesz viszont egy éles és egyértelmű határvonal. Lesz előtte és utána, de nem lesz közben. Egy ilyen határozott és egyben végleges változás áll be most a Skorpió életében.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)