Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek a jövő héten teljesül egy régi kívánsága

A jövő heti horoszkóp azt írja ezen 3 csillagjegy szülötteinek, hogy a jövő héten teljesül, amire már jó ideje vágynak.

2023. augusztus 12., 20:06

Szerző:

Ha nem is láttak hullócsillagot mostanában, az alábbi 3 csillagjegynek azt írja a horoszkóp, hogy a jövő héten teljesül majd egy kívánságuk, valóra válik majd egy álmuk. Nézzük a részleteket!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kosnál az arany középutat jutalmazza majd a sors a jövő héten. Egy olyan kívánságát váltja valóra az univerzum, ami ugyan régóta fontos helyet foglal el a szívében, de se nem hanyagolta el, se nem áldozott fel érte többet, mint érdemes volt. Nem csak a kívánsága teljesül majd, hanem fontos emlékeztetőt is kap tehát az univerzumtól: ha vágyik valamire, ne üljön karba tett kézzel, tegye meg azért a dologért, ami észszerűen lehetséges, a többit pedig bízza a sorsra!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ha csak egy-két órára is, de végre átélhet majd valamit, amire régóta vágyott, pedig talán nem is tartja lehetségesnek. Sőt, bár egyelőre csak ideiglenesen válik valóra a csoda, ez most azt jelenti majd, hogy felcsillant a remény, hogy egyszer állandó jelleggel valósulhat meg, amire a szíve mélyén vágyik. Tegyen meg érte mindent és lehetséges lesz!

Halak (02.19.–03.20.)

Anyagi téren hoz majd előrelépést a Halak számára a jövő hét: teljesül, valóra válik valami, amire a pénzügyek terén már régóta várt, amiről régóta álmodozott. Ez lehet egy konkrét összeg vagy vagyontárgy megszerzése, de az is lehet, hogy egy rég áhított lehetőséget kap most meg végre. Akármi is az, fogadja el a sorstól, amit kap és használja okosan!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)