Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek egy rendkívüli találkozásban lesz része a jövő héten

A horoszkóp azt írja, a jövő hét egy fontos és emlékezetes találkozást tartogat a következő csillagjegyek számára.

2023. szeptember 23., 20:07

Szerző:

Egy rendkívüli találkozás teszi majd emlékezetessé a horoszkóp szerint a jövő hetet a következő 3 csillagjegy életében.

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos egy olyan személlyel találkozik majd a jövő héten, akiben önmagára ismerhet. Könnyen lehet, hogy a hasonlóság nem lesz egyértelmű rögtön az első pillanatban, lehet, hogy csak később válik majd világossá, mennyire ugyanabban a cipőben jár az illető, mint ön. Nagyon sokat tanulhat abból, ha meghallgatja ezt a személyt és összeveti a tapasztalatait és véleményét azzal, amit ön átélt és gondol.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak számára egy női alakot jelez előre a horoszkóp és igen erős, de változóban levő érzelmeket mindkét oldalról. Ez azt jelenti, hogy egy nőivel fog találkozni, és olyan nagy hatással lesznek egymásra, hogy az együtt töltött időnek köszönhetően mindkettőjükben megváltozik a lelki energia, mást és máshogy fognak érezni utána, mint előtte.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy önhöz igazán közel álló emberrel, családtagjával, lelki társával fog találkozni a jövő héten. Nem is az lesz a rendkívüli a dologban, hogy önök ketten együtt vannak, hanem a körülmények, és még valami, ami ezt a találkozót rendkívül fontossá teszi, és magasra kiemeli majd a szokásos közös időtöltések közül. Ritkán adatik meg, hogy ennyire egymás lelkének a mélyére lássanak, de most meg fognak tudni nyílni, mint talán még soha!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)