Hétvégi horoszkóp, 2022. október 29-november 1.: a Bika talál valakit, a Vízöntőt vonzza egy érzés

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hosszú hétvégén a napi horoszkóp szerint.

2022. október 28., 20:06

Szerző:

Négynapos előrejelzést talál alább, ez a hosszú hétvége hétvégi horoszkópja! De azért ne felejtsen majd el visszanézni a Horoszkóp rovatba a 168.hu-n a halloweenes víkend alatt sem, mert minden nap jelentkezünk friss asztrológiai összeállításokkal, köztük természetesen a novemberi havi horoszkóppal!

Kos (03.21.–04.19.)

A hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy egy önzetlen jócselekedetet vigyen végbe, hogy segítsen valakinek. Használja ki az alkalmat, mert a jóval jót tesz akkor is, ha önnek szintén származik belőle valamennyi személyes előnye, mint ahogy ez ebben az esetben is meg fog történni. Jópontot szerez valakinek a szemében ezzel a cselekedetéből, amiből később haszna származhat.

Bika (04.20.–05.20.)

Talál valakit a hosszú hétvégén, aki végre azt mondja, amit ön hallani akar. Borzasztó kényelmes érzés ez, és igen, megérdemli, hogy legalább most, legalább egy kicsit a komfortzónájában töltsön, hogy ne kelljen minden tettét, mondatát és véleményét külön megvédenie, megindokolnia. Csak arra vigyázzon, hogy ne tévessze szem elől, mi az, ami csak jól hangzik, és mi az, ami tényleg igaz is.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hosszú hétvégén is ön után nyúl a munka: azzal kapcsolatban kap kérést, kérdést, illetve foglalkoztatják a benti dolgok. Ennek most a családdal-barátokkal töltött időnek kéne lennie, ezért furdalja önt a lelkiismeret, de ha tényleg annyira fontos a dolog, szakítson rá időt, intézze el, ha utána legalább békessége lesz. Magyarázza el a többieknek, miért fontos ennyire most a munkája – meg fogják érteni, sőt, hasznos tanácsokat is kaphat tőlük. De aztán beszéljenek a munka helyett valami másról.

Rák (06.22.–07.22.)

Gyerekkorának egyik meghatározó alakja kap fontos szerepet ebben a négy napban. Vagy ön, vagy ő – egyikük megpróbálja ott folytatni, ahol annak idején abbamaradtak a dolgok, de ez nem lesz egyszerű. Meg fogja látni, kettejük közül csak egyvalaki változott.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy trió egyik tagjaként élheti meg a legszebb pillanatokat ezen a hétvégén – különösen akkor, ha nem feledkezik meg arról, hogy bár sok mindenben hasonlítanak egymáshoz, mindhárman külön egyéniségek és másképp tudják a triót előremozdítani. Hárman együtt semmi sem lehetetlen az önök számára.

Szűz (08.23.–09.22.)

Meg kell válogatnia, hogy mikor és kinek mutatja ki, hogy kétségei vannak, és mikor érdemes rezzenéstelen magabiztossággal haladnia előre bízva abban, hogy jól sül majd el a dolog a végén! Mert ezekben a napokban lesznek olyan helyzetek, amikor a legjobb megoldás az, ha úgy csinál, mintha halálbiztos lenne a dolgában, még akkor is, ha nem 100%-ig ez a helyzet.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan helyzetben, pozícióban, társaságban találja magát, ahova nem való. Talán szerezhet itt egy-két érdekes tapasztalatot, de alapvetően nem érdemes keresztre feszülnie, hogy ott maradjon. Talán kínos lelépni, de minél kevesebb időt tölt ott, annál kevesebb időt veszteget el.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személlyel hozza össze a sors, akinek nagyjából mindene megvan, ami önnek – plusz még valami. A rivalizálás vagy az irigység is természetes reakció lehetne erre, de küzdjön a negatív impulzusok ellen, mert benne van a pakliban, hogy önöknek kettejüknek valami nagy dolgot tartogat a sors, amennyiben meg tudják találni a közös nevezőt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Furcsa időszak ez pont most egy új vállalkozásba kezdeni, de a horoszkóp azt mutatja, hogy igazán termékeny időszak most ez a Nyilas csillagjegyűek számára. Ami projektet, viszonyt, vállalást most elkezd, abból a jövőben hatalmas haszna származik majd. Higgyen a megérzésének, az ötletének, a lelkesedésének, vágjon bele!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy jóleső búcsút fog hozhat ez a hosszú hétvége, ha ön is úgy akarja: el tud végre engedni valamit vagy valamit, ami rengeteg keserűség és negativitás forrása volt már jó ideje. Persze nem csak keserűség és negativitás forrása volt, de a pozitívumokat is beleszámítva – megéri még ezt folytatni? Öné a döntés, de az univerzum mindenesetre a hétvégén rámutat egy nyitott ajtóra: ha akar, itt most leléphet.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Borotvaélen táncol, és akár bevallja önmagának, akár nem, részben pont ez az érzés vonzza: hogy nem lehet tudni, hogyan dől el a dolog, mi lesz a vége. Csomó ideig folytathatja még ezt a játékot, csak tartsa észben, hogy lehet, hogy más előbb rá fog unni, mint ön.

Halak (02.19.–03.20.)

Mintha emelkedőn felfelé kéne futnia, föl egy dombtetőre – ezen a hétvégén megtapasztalhatja, hogy bár most is szükség van az izmaira, eltelt annyi idő, hogy mostanra megedződött. Tudta, hogy egyszer könnyebb lesz, és tényleg, most eljött az idő, amikor szinte már fel sem tűnik a szintkülönbség.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Arthur Bargan)