Hétvégi horoszkóp, 2024. március 9-10.: a Nyilas változatos hétvégét élvez majd, a Halak megerősödik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre március második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. március 8., 20:06

Szerző:

Itt a friss és aktuális hétvégi horoszkóp, olvassa szeretettel, nézze meg, önnek mit ír! És ha az alábbi előrejelzés nem lenne elég, ajánljuk a figyelmébe ezúttal is a Cosmopolitan hétvégi szerelmi horoszkópját!

Kos (03.21.–04.19.)

Amennyiben ezen a hétvégén tud időt szentelni annak, hogy utánanéz egy olyan kérdésnek, ami régóta foglalkoztatja önt, akkor rengeteget tanulhat és fontos felfedezéseket tehet. Engedje át az irányítást a természetes kíváncsiságának!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén a belső béke érzése kopogtat az ön ajtaján – engedje be! Most minden különösebb ok nélkül is jól tudja magát érezni, belső mosollyal tud tekinteni a tavasz küszöbén álló világra. Emlékezzen ezekre a pillanatokra a jövőben is, töltekezzen el velük, mert könnyen lehet, hogy szüksége lesz a belső erőre a következő hetekben!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Régóta fontolgatja, hogy ne mondjon-e el valamit: ezen a hétvégén kedvező alkalom nyílik majd arra, hogy kiöntse a szívét. Egyre vigyázzon: úgy mondja el, hogy az őszinteséget ne keverje össze az indulatossággal!

Rák (06.22.–07.22.)

Adjon önmagának engedélyt arra, hogy megnyíljon annak, aki mellett biztonságban érzi magát! Ez a hétvége az ön számára a mozgás, valamint egy mély beszélgetés révén hozhatja meg a gyógyulást.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a hétvégén a szokásosnál érzékenyebb lesz az önhöz érkező hírekre. Ez egy bizarr lelkiállapotot okozhat egy idő után, úgyhogy vigyázzon, ne olvasgassa túl sokáig a világ elkeserítő híreit, és ne mérje önmagát a közösségi médiában látott álságos képekhez!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz izgalmas, kalandos hétvégét csinálhat most magának. Hogy hogyan? Vegyen részt a véletlen találkozásokban, tegye bele önmagát a legjelentéktelenebb beszélgetésekbe is! Meglátja, akár egy-egy rövid, jelentéktelennek tűnő csevejből is lehet meríteni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a hétvégén előfordulhat, hogy szükség lesz arra, hogy meghúzzon egy fontos határvonalat: eddig és ne tovább! Bár általában jól tud csapatban működni, most engedje meg magának, hogy felhívja a figyelmet önmagára, az ön érdekeire. Nem kell állandóan az ön érdekeit alárendelni minden más érdekeinek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Amit már régóta halasztgat, arra most végre lesz ideje és energiája, úgyhogy végezzen el minél több mindent a függőben levő teendőkből! Az elvégzett feladatok után sokkal jobban fogja érezni magát, szóval ne szalassza el az érkező inspirációt és kreativitást!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hétvége két napja merő ellentéte lesz egymásnak a Nyilas életében. Az egyik napon inkább az extrovertáltabb, a másikon az introvertáltabb énjét fogja megélni, amiből az egyik napon kicsit kevés lesz, abból a másikon szinte túl sok. Gyönyörködjön a változatosságban!

Bak (12.22.–01.19.)

Különösen jó időszak ez a hétvége a meditációra, az elmélyülésre, de egyben a mások felé való nyitásra is. Legyen azonban óvatos, mindig legyen tisztában azzal, hogy kinek nyílik meg – legmélyebb érzéseit is megoszthatja, de csak olyan emberhez forduljon, akiben tudja, hogy megbízhat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ebbe a hétvégébe bele fog férni egy kis a takarítás, rendezgetés, rendrakás, de egy kis vásárolgatás is. A legjobban teszi, ha összeköti a kettőt, és valami olyasmire ad ki most pénzt, amivel a környezetét, lakását szebbé, élhetőbbé, hatékonyabbá tudja tenni.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a hétvége azt szolgálja, hogy ön tovább erősödjön – elsősorban azon keresztül, hogy nagyobb önbizalommal tekint önmagára és a társadalomban elfoglalt helyére. Történik majd valami, ami igen szépen megtámogatja-megerősíti önt. Ekkor majd gondolja végig, mennyi mindent elért már az életben, és készítsen terveket arra, hogy mindezt hogyan folytathatja majd a jövőben!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dragana Gordic)