Hétvégi horoszkóp augusztus 5-6.: az Ikrek túl sok szívességet tesz, a Skorpió álmai valóra válnak

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a hétvégén a horoszkóp szerint. 

2023. augusztus 4., 20:00

Szerző:

Mutatjuk, mit ígér a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21.–04.19.)

Ne menj bele felesleges vitákba, inkább használd arra a szabadnapjaidat, hogy feltöltődsz a barátaid és a rokonaid társaságában. Érthető, ha frusztrál, amikor igazságtalanság ér, de van az a pont, amikor jobb elengedni. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a hétvégén ne vedd túl komolyan magadat és az életet. Rengeteg élmény vár rád, és eljöhet egy olyan fontos pillanat is, ahol bizony nagyon sokat fogsz tanulni arról, hogy mi az igazán fontos az életben. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Sok dolga lesz a hétvégén, de az igazság az, hogy valójában egyik sem az öné, hanem másoknak tesz szívességet. Talán jobb lenne, ha meghúzná egy kicsit azokat a bizonyos határokat, mielőtt még mindenki a fejére nő. 

Rák (06.22.–07.22.)

Elképesztő dolog fog történni önnel a hétvégén. Ez tényleg egy olyan kaland lesz, amire egyáltalán nem volt felkészülve, de ez még nem azt jelenti, hogy negatívan fogja megélni, sőt élete egyik legizgalmasabb időszaka következik. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hétvége nem a legalkalmasabb arra, hogy a családja összes problémáját megoldja, már azért sem, mert egyedül nem fog sikerülni. Jobb lenne, ha beszélne valakivel, aki kicsit jobban belelát a dolgokba, és talán hasznos tanácsokkal tudja ellátni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Választhat, hogy megalkuvó lesz, és belemegy egy olyan dologba, amire egyáltalán nem vágyik vagy végre kiáll a saját igazáért. Nos, a horoszkóp üzenete szerint az igazán jó dolgok akkor fognak jönni, ha a második opcióval él. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ne habozzon bocsánatot kérni, ha úgy érzi, hogy egy önhöz közelálló személyt megbántott. Nos, ha volt is igazság abban, amit mondott, sajnos vannak olyan helyzetek, amikor jobban tesszük, ha csendben maradunk. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valóra válnak az álmai a hétvégén! Nos, enyhe túlzásnak tűnhet, de tényleg egy olyan lehetőséget ígérnek önnek a csillagok, amire már nagyon régóta vágyott, és segíteni fog abban, hogy megtalálja azt, amire most szüksége van, hogy emberileg is fejlődjön. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Jobban teszi, ha nem áll bele olyan vitába, amihez egyébként nincs sok köze, mert a végén még ön fog kijönni bűnbakként. Érthető, hogy segíteni akar, de talán most csak várnia kell, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak.

Bak (12.22.–01.19.)

A párja valami olyannal készül a hétvégére, amire már régóta szüksége volt, és szinte biztos, hogy a kapcsolatuk csak még inkább megerősödik az elkövetkezendő napokban. Ne féljen elmondani, hogy milyen mély érzéseket táplál. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Soha nem késő újrakezdeni. Ha úgy érzi, hogy egy régi hobbi vagy szenvedély ismét fontos szerepet játszhatna az életében, akkor vágjon bele, könnyen lehet, hogy ez egy új lehetőséget is kínál majd önnek. 

Halak (02.19.–03.20.)

A barátai eltökélt szándéka lesz, hogy a hétvégén megnevettessék. Nos, ebből biztosan nem lesz hiány, ugyanis fantasztikus napokat fognak együtt tölteni, sőt lehetséges, hogy megismer egy titokzatos idegent is, aki fontos szerepet fog játszani az életében.

(Kiemelt kép: Shutterstock)