Hétvégi horoszkóp, 2024. június 8-9.: a Ráknak békés, a Halaknak mozgalmas hétvégéje lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre június második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. június 7., 20:06

Szerző:

Itt a hétvégi horoszkóp a választás víkendjére! Olvassa el alább, a szavazóurnán kívül mi vár még önre ezen a hétvégén!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy üzenet vagy telefonhívás az egész hétvégéjére hatással lehet. Olyan hírt kaphat egy közeli ismerősétől, barátjától, amire azonnal reagálnia kell. Ne aggódjon, ez nem jelent feltétlenül rosszat, inkább egy pozitív hír lesz, ám egy kicsit váratlan a jelenlegi élethelyzetében.

Bika (04.20.–05.20.)

Kissé összezördül egy önhöz közel álló személlyel, és ez az egész hétvégéjére rányomhatja a bélyeget. Próbáljon meg lehiggadni, mielőtt újra nekifutna a nagy beszélgetésnek! Ha pedig úgy érzi, hogy a szavai egyszerűen nem érnek célba, gondolja át, hogy megéri-e ez a sok stressz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valakit nagyon hálássá fog tenni ezen a hétvégén azzal, hogy teljesíti az illető egy kimondott kérését vagy kimondatlan vágyát. Ami jót tesz ezen a hétvégén másokkal, az hamarabb vissza fog térni önhöz, mint gondolná!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy váratlan eseményt leszámítva békésnek és nyugisnak ígérkezik a Rák hétvégéje. Bár sokszor a dráma adja az ihletet az embernek, ön most ebből a békéből meríthet inspirációt. Rengeteg áldást kapott az utóbbi időben, itt az idő, hogy rendszerezze, elkönyvelje őket, gyógyítsa a szívét úgy, hogy megtölti hálával!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezekben a napokban az Oroszlán rendkívül könnyen rá tud kapcsolódni mások hullámhosszára, és saját magát szintén könnyen és tisztán ki tudja fejezni. Olyan témákról képes nyíltan beszélni, ami máskor nehézséget okoz. Használja ki tehát ezt a hétvégét őszinte és mély beszélgetésekre, mert ezeknél erősebb köteléket két személy között kevés dolog tud létre hozni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Bár hétvége van, szembe kell néznie azzal, hogy természetesen nem csak a munkahelyén vannak elvárások önnel szemben, hanem más, önhöz közelálló személyek szintén számítanak önre bizonyos dolgokban. Érdekes kérdést vet fel az a hétvége: vajon nekik is ugyanolyan igyekezettel próbál megfelelni, mint a munkahelyi elvárásoknak?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Kicsit túlvállalta magát erre a hétvégére. Könnyen lehet, hogy arra jut majd menet közben, hogy ezt egy embernek képtelenség mind megcsinálnia 48 óra alatt. Nyugodtan töröljön egy-két programot vagy tennivalót, vagy tegyen meg bármit, ami ahhoz kell, hogy nyugodtan jelen tudjon lenni a pillanatban, élvezze a mostot és ne gondoljon se a jövőre, se a múltra!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy jó kis kihívás vár önre ezen a hétvégén. Lehet, hogy ezt látja-érzi előre, az is lehet, hogy izgul miatta. Az izgulás egy bizonyos mértékig kellemes is tud lenni, de aztán átcsap nyomasztóba: ne engedje, hogy ez történjen, örüljön, hogy kiléphet egy kicsit a komfortzónájából, és tudja, hogy az úgynevezett kudarc is tud rendkívül pozitív élmény lenni! Minden csak az ön hozzáállásán múlik.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Meglátogatja vagy kapcsolatba lép önnel egy barát, rokon vagy egy exe, aki felől jó rég nem hallott. Ennek az lesz a vége, hogy bizonyos dolgokat nem tud megcsinálni vagy befejezni, dehát mikor legyen spontán az ember, ha nem a hétvégén? Legyen ez a két nap most egy kicsit másmilyen, mint ahogy korábban tervezte!

Bak (12.22.–01.19.)

Történni fog valami ez alatt a 48 óra alatt, ami elgondolkodtatja, hogy jó úton jár-e, jól érzi-e magát jelenleg. Nem mindenre kap olyan választ, amilyet szeretne, de talán ez ad egy lökést a változtatásra. Ne féljen az ismeretlen helyzetektől, ne hátráljon meg a mély, egzisztenciális kérdésektől! Mikor, ha nem most? A mánál jobb alkalom úgysem lesz.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Semmi sem úgy működik önben ezen a hétvégén, mint általában. Ami máskor kihozná önt a sodrából vagy megrendítené, arra most nem igazán reagál, általában hétköznapinak tűnő dolgok viszont különleges jelentőséget nyernek ezen a hétvégén, és különösen inspirálónak találja majd őket. Kövesse ezt az inspirációt!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halaknak mozgalmas hétvégéje lesz, az a típusú időszak, amit hullámvasúton történő utazáshoz szokás hasonlítani. Lesz benne nehezen feldolgozható meglepetés, könnyen feloldható konfliktus és egy csomó szép élmény, jó beszélgetés. Üljön hát fel a hullámvasútra, csatolja be szorosan a biztonsági övet és élvezze az utazást!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)