Hétvégi horoszkóp, 2024. június 29-30.: a Szűz jelet lát, a Halak az empátiájára hallgasson

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a június utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. június 28., 20:06

Szerző:

Két nap van már csak hátra június hónapból, nézzük tehát, mit mond a hétvégi horoszkóp! Ne feledje azonban, hogy szombaton és vasárnap is várjuk vissza a 168.hu-ra, ahol a friss hírek mellé friss asztrológiai összeállításokat is talál majd itt a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a hétvége arra fogja önt figyelmeztetni, hogy az álmai-elvárásai nem minden szempontból voltak teljesen realisztikusak. Azért ne adja fel őket teljesen, de próbáljon meg a valóság szabta kereteken belül maradni!

Bika (04.20.–05.20.)

Ami a szívén, az a száján legyen ezen a hétvégén: illetve nincs is szükség a felszólító módra, hiszen bizonyos helyzetekben ha akarna, sem tudna gátat szabni a feltörő gondolatoknak-reakcióknak. Helyes, ha őszinte, de legyen közben kedves, illetve tisztelettudó is! Ebben a diplomáciai érzéke nagyban a segítségére lehet.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kicsit visszás helyzetet hoz ez a hétvége: alkalma nyílik tenni egy szívességet valakinek, akit nem kifejezetten kedvel. Bár egyelőre nem számíthat semmilyen azonnali viszonzásra, tegye meg mégis a szívességet! Nem fogja az illető elfelejteni.

Rák (06.22.–07.22.)

Pajkos, kacérkodós, flörtölős kedvet hoz ez a hétvége a Rák szívébe. Nincs abban semmi rossz, ha az ember néha arra vágyik, hogy észrevegyék, hogy meglássák, feltéve persze, hogy nem csak ez az egyedüli motivációja minden tettétek. Meglátva, megértve lenni jó – de azért válogassa meg, kinek a figyelmét hívja fel magára!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ezen a hétvégén triplán számít minden perc, amit önmagára, saját belső békéjének és egyensúlyának megőrzésére szán. Ebben a két napban legyen tehát kedves önmagához, foglalkozzon az igazi önmagával – anélkül, hogy behódolna a lustaságnak vagy a negatív érzéseknek-impulzusoknak!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan jelet lát majd a hétvége legfontosabb pillanatában, ami felett máskor lehet, hogy elsiklott volna. Most azonban feltűnik ez a bizonyos dolog, és nyilván nem véletlenül. Lehet, hogy üzen önnek az univerzum? Lehet, hogy nem is általában az univerzum, hanem egy konkrét személy a múltból? A válasz önben fog megszületni: tárja ki a szívét és az elméjét!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy bizonyos szempontból szinte banális, de közben valamiért mégis rendkívüli élményt hoz önnek a sors ezen a hétvégén, ami olyan érzést éleszt fel az ön szívében, amit nagyon régen nem érzett már, talán soha. Ne ijedjen meg ettől az érzéstől, ne is erőltesse: hagyja, hogy ez a mag magától szökjön szárba, organikusan fejlődjön!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan változás-változtatás történik az otthonában, illetve családi életében ezen a hétvégén, ami most még talán nem tűnik jelentősnek, de jegyezze meg pontosan az előtte-utána állapotokat, mert később még fontos lehet, hogy mi történt ezen a napon!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Borzasztó hosszúnak tűnhet az ön lába előtt nyújtózó, még bejárandó út, de ne engedje, hogy ez a kedvét szegje! Koncentráljon a távoli cél helyett csak a következő lépésre! Túl sokat tekint a jövőbe mostanában, maradjon inkább a jelenben, éljen a mostani pillanatban minél többet a hétvégén – meglátja, erőfeszítéseinek meglesz az eredménye!

Bak (12.22.–01.19.)

Hol vannak a barátok, amikor igazán szükség van rájuk?! Hát ott, ahol általában szoktak lenni: a saját életükben. Ez a hétvége alkalmat kínál arra, hogy elmondja a problémáit és kiöntse a lelkét valakinek, és higgye el, ráfér önre egy ilyen beszélgetés. Ne várja, hogy valaki odajöjjön önhöz, hanem ha beszélni szeretne valakivel, szóljon az illetőnek!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A korábbi napok kellemetlenségeiből és szorongásaiból átszüremkedik valamennyi a hétvégébe is, pedig itt az ideje, hogy az új hónap kapujában letegye ezeket és ne cipelje tovább magával! Remek alkalom ez két mai nap arra, hogy amin keresztülment az utóbbi időszakban, azt végiggondolja, megértse, elfogadja és végül elengedje – így hétfőn a július tiszta lappal kezdődhet majd.

Halak (02.19.–03.20.)

Ezen a hétvégén hagyja, hogy az álmai és az empátiája vezessék! Nem véletlen, hogy olyan döntéshelyzet(ek)be kerül ebben a két napban, amiket logikus érvelés alapján nem lehet így vagy úgy eldönteni: főleg az ilyen helyzetekben jön jól, ha hallgat az álmaira és az empátiájára.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Subbotina Anna)

Horoszkóp